Swedish Beauty Awards 2020

Vi är nominerade i den ärofyllda tävlingen Swedish Beauty Awards 2020 med vår succéduo Defy Damage Shampoo och Conditioner.

Defy Damage Shampoo och Conditioner

Med ett 360-graders skydd skyddar duon mot vardagliga skador såsom mekaniska skador (borstning, kamning, toupering, toffsar etc), värmeverktyg, UV-strålar och fria radikaler.

Sedan lanseringen i mars 2019 har serien stadigt visat att den är här för att stanna. Att stärka, skydda och förebygga framtida skador i samband med kemiska behandlingar har aldrig varit hetare än nu och där svaret heter Defy Damage Pro 1 och 2.

Med efterföljande vårdande produkter hålls håret maximalt skyddat och stärkt.

SWEDISHBEAUTYAWARDS JOICO Sh Cd 1000x1000px 2

Swedish Beauty Awards

Sveriges största och mest prestigefyllda tillställning för skönhet och kosmetik. I april varje år följer hela skönhetsbranschen de svenska nomineringarna.

Swedish Beauty Awards är Sveriges enda oberoende branschtävling för skönhets- och hårvårdsprodukter. För trettonde året i rad går Swedish Beauty Awards av stapeln och den 16 april skulle hela skönhetsbranschen i Sverige ha samlats för att ta del av prisutdelningen.
P.g.a. rådande situation är galan inställd och istället kommer vinnarna att presenteras digitalt under en Vinnarvecka den 20-24 april.

Prisutdelningen arrangeras av Kosmetik- och hygienföretagen - KoHF. KoHF är branschorganisationen för företag som importerar, tillverkar och marknadsför kemisk-tekniska produkter som kosmetik och hygienprodukter, tvättmedel och rengöringsmedel i Sverige. Juryn för Swedish Beauty Awards består av branschkunniga jurymedlemmar som alla har anknytningar inom skönhetsbranschen.

Läs mer om jurymedlemmarna för Hårvård här.