Bevara hårfärgen på ett prisvinnande sätt!

K-PAK Color Therapy är fulladdad med afrikansk manketti- och arganolja samt Joicos unika SmartRelease™ liposomteknologi. Serien förlänger färgens hållbarhet, glans och intensitet samtidigt som den ger fukt och reparerar skadat hår. Detta är den perfekta serien för dig som vill motverka skador och förhindra färgen från att tonas ur och bli matt.

Color protection

Photo 1507471509451 1d04d60f896d
JOICO Lifestyle photography K Pak CT 3 IMG 6501

Av @hannah_colorist - Joico Educator Norge

Vem vill inte hålla sin färg färgstark och lysterfull så länge som möjligt efter ditt besök hos frisören?! Då är K-PAK Color Therapy den perfekta kombinationen. Tack vare seriens färgbevarande och återuppbyggande egenskaper förlängs livstiden på hårfärgen och ett skadat hår återställs.

K-PAK Color Therapy:

• Bevarar hårfärgen mer än 82% upp till 8 veckor

• Reparerar och stärker skadat hår

• Gör håret omedelbart 9 gånger starkare

• Tillför dubbelt så mycket glans

Color-Protecting Shampoo

JOICO K Pak Color Therapy Shampoo Flat Lay 1
Skärmbild 2022 04 05 084730 IMG 7422

Hår av @hairbyfridaholm

K-Pak Color Therapy Color-Protecting Shampoo är ett färgbevarande och ett rikt löddrande schampo som skonsamt tar bort smuts och orenheter. Förlänger hårfärgens livfullhet samtidigt som håret återuppbyggs och skyddas. Shampot förbättrar elasticiteten och glansen i håret och lämnar det glansigt, friskt och livfullt!

Applicera shampot i fuktigt hår och jobba upp tills det löddrar. Skölj noggrant och återupprepa för att få bort alla orenheter och eventuella produktrester.

Color-Protecting Conditioner

K Pak Color Therapy Conditioner Flat Lay 5
Skärmbild 2022 04 05 085214 Skärmbild 2022 04 05 085307

K-PAK Color Therapy Color-Protecting Conditioner är, precis som shampot, ett färgbevarande balsam som återställer och skyddar skadat hår. Den krämiga formulan skyddar färgens livfullhet samtidigt som håret återfuktas för att stärka varje hårstrå och minska skador. Detta balsam är perfekt för dig som vill bevara hårfärgens intensitet, skydda håret mot skador och öka glansen.

Applicera en liten mängd i rent, fuktigt hår efter K-PAK Color Therapy Color-Protecting Shampoo. Låt balsamet verka i några minuter och skölj sedan håret.

Luster Lock Treatment

Skärmbild 2022 04 05 090209
JOICO Lifestyle photography K Pak CT 7 JOICO Lifestyle photography K Pak CT 9

Med K-PAK Color Therapy Luster Lock Instant Shine & Repair Treatment kommer håret att repareras på djupet och ge en otrolig livfullhet till hårfärgen på en enda behandling. Få en spegelliknande glans och ett hår som inte bara ser friskare ut, utan som också är starkare. Ger omedelbara resultat för färgbehandlade hår och lämnar håret mjukt och utrett.

Applicera masquen i rent, fuktigt hår och kamma igenom. Låt verka i minst 2-5 minuter innan du sköljer ur produkten. Använd i stället för balsam vid behov.

Luster Lock Mulit-Perfector

K Pak Color Therapy Luster Lock Spray Flat Lay 3
JOICO Lifestyle photography K Pak CT 4 V IMG 7318

Hår av @barkfrisor

K-PAK Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector är mirakelsprayen som ger ett dagligt skydd och ökad glans. Denna silkeslena leave-in behandling lämnar håret med ett osynligt men kraftfullt skydd mot värmeverktyg och UV-strålar som lätt kan tona ur hårfärgen. Ger även ett mjukt, silkeslent hår med en fantastisk glans. Sprayen skyddar mot värmeverktyg och bevarar hårfärgen mer än 82% upp till 8 veckor. Håret lämnas dubbelt så starkt och motståndskraftigt med ett UVA/UVB-skydd.

Skaka väl och applicera i rent, fuktigt hår. Kamma igenom, föna och styla som vanligt.

Luster Lock Glossing Oil

JOICO Lifestyle photography K Pak CT LL oil 2
Skärmbild 2022 04 05 135016 JOICO Lifestyle photography K Pak CT 5


K-PAK Color Therapy Luster Lock Glossing Oil är en “must-have”. Med en tillräckligt lätt formula
för fina hår, men samtidigt vårdande nog för tjocka hår, lämnas en omedelbar wow-effekt. Den lätta, vårdande oljan ger ett kraftfullt skydd för att säkra hårfärgens otroliga lyster. Lämnar håret livfullt med en otrolig glans!

• Fördubblar färgens intensitet och livfullhet
• Bevarar hårfärgen mer än 85%
• 150% mer glans
• Gör håret mjukt
• Skyddar håret mot yttre miljöpåverkan

Applicera 1-2 pumpar i torrt eller fuktigt hår och styla som vanligt. Återanvänd vid behov!

K Pak Color Therapy Shampoo Conditioner Flat Lay 5
JOICO Lifestyle photography K Pak CT 1 JOICO Lifestyle photography K Pak CT 8