Hårtrender våren/sommaren 2020

Vi börjar redan känna av ljusare dagar och varmare väder, vilket gör att vi ser fram emot vårsäsongen lite extra. Denna säsong är det som alltid mycket variation inom hårtrenderna och vi har plockat ut våra 8 favoriter.

Wet look

Blogg15
Blogg14 Blogg12 ny

@bybenedicthe

WET LOOK är den trenden som dominerat alla catwalks denna säsong. Med detta hår får du en riktigt cool, glansig tjejattityd. Den sågs i en mängd olika varianter, från glänsande och vått hår som kammades bakåt, torra wet-looks till wet looks som sattes upp i en knut eller hästsvans. Kombinera den med en helt vit outfit för riktig slagkraft.

Joigel Firm är vår favoritprodukt till denna look.

Curls

Blogg16 ny
Blogg17 Web Use Small JPG JOICO Defy Damage Retail Group Shot

Lockarna och permanenterna är tillbaka. Denna säsong ska både killarna och tjejerna ha permanentlockar. Den passar utmärkt till en fräsch beach-look eller varför inte ta det hela vägen med 80-talstrenden som kommer i full fart.

Ta vara på lockarna med Protective Shampoo - Protective Conditioner - Protective Masque och Protective Shield.

Shaggy

Blogg3 ny
Joico_Style_Finish_body_shake Blogg9 ny

Shaggy som den så fint heter på engelska är den stora trenden under 2020. Den fungerar till allt från korta frisyrer till långt och medellångt hår. Den ger dig en edgy och trendig look, samtidigt som den ger volym. Den är superkul att kombinera med allt från jeans- till 70-talstrenderna som regerar i butikshyllorna.

Styla den gärna med Body Shake för den perfekta texturen.

70s vibes

Blogg8 ny
JOIFULL group Blogg1 ny

Vi är inte färdiga med 70-talet riktig ännu, decenniet är verkligen i vinden den här säsongen. Allt från shaggy till lugg och långt 70-talshår. Vi älskar den här stilen. Det är en säker vinnare tillsammans med 70-talstrenden som kan hittas i klädbutiker eller hur man kombinerar det med fullfärgade kläder som går starkt den här säsongen.

Glansfull volym får du med vår fantastiska JOIFULL-serie: Joifull Shampoo - Joifull Conditioner - Joifull Styler.

Bob

Blogg18 ny
Joico weekendhair Blogg19 ny

Bob är också en stor hit denna säsong. Den här looken kommer också i flera variationer. Allt från en stram och glansfull bob till en typisk fransk stil med en texturerad look. Kombinera den med pösiga herrskjortor, feminina 70-talskjolar och trenchcoaten som är mycket starkt inom mode denna vår.

För en bob med lite textur är Weekend Hair Dry Shampoo perfekt för att få en lätt textur och en nytvättad känsla.

Honey blonde

Blogg5 ny
Forside_info_bilde_Vero K-PAKColor_1 Blogg4 ny

@hairby_veronicablack @eiehair

Den här säsongen säger vi farväl till kalla blonda hårfärger. Den ersattes av en varm blond nyans. För vad är vackrare än en varm ton till solkysst hud? Hårfärgen är härlig att kombinera med alla trender den här säsongen.

Den perfekta gyllene tonen skapar du med vår rena färgpalett Vero K-PAK Color.

Djup sidbena

Blogg11 ny
Joico_Style_Finish_flip_turn Blogg10 ny

@bybenedicthe

Djup sidbena sågs på flera fashion shows den här säsongen. Looken ramar in ansiktet och ger en edgy look. Kombinera den med torrt hår eller en wet-look. Sidbena passar superbra tillsammans med 80-talstrenden för en otroligt slagkraftig look som visas här på @bybenedicthe.

Håll sidbenan på plats med Flip Turn.

Bows and pearls

Blogg7 ny
Joico_Style_Finish_power_spray Blogg6 ny

Trenden med hårsmycken verkar inte sluta med den första. Den här säsongen finns det pärlor i alla sorter och stora öglor som gäller.

Avsluta stylingen med Power Spray så att den håller hela dagen. Det bästa är att den är värmeskyddande om du vill använda värmeverktyg i håret.

Om du önskar lite lättare stadga är Humidity Blocker en favorit. Den stänger ute luftfuktigheten så att frisyren håller hela dagen.