Hösten och vinterns hårtrender 21/22

Sommarledigheten är över och många har börjat spana in det läckra höstmodet och säsongens nya hårtrender. Som vanligt går trenderna i många olika riktningar. Här har vi listat våra favorit hårtrender för höst & vinter 21/22. Bläddra ner och låt dig inspireras.

Go Pixie

IMG 6410 2021 06 30 115149
Web Use Small JPG JOICO RISE UP Flat Lay 5 IMG 6412

Pixie

Cut it off med en trendig Pixie. Denna frisyr är underbar för höstens feminina klänningar och kjolar. För att styla en perfekt pixie rekommenderas en texturprodukt som gör att den håller sig på plats. Testa då med vår nya Rise up.

Annars är hela shake-familjen ett bra alternativ – Bodyshake, Hairshake, Beach Shake – beroende på hur mycket textur och volym du vill ha.

West Coast fringe

Creamy blond joico
JOICO HEAT HERO Flat Lay 9 Joico creamy blond 2

Hår av @hannah_colorist på @mariiawos

Lugg

Markerade luggar eller mjukare luggar? Båda är lika relevanta den här säsongen. Vi ser att de flesta kunder vill ha den berömda West Coast luggen som smälter in med lager mot deras ansikten som ger ett lättare och mjukare intryck. Om du går för en rakare och mer markerad lugg, ramar du in ditt ansikte och får mycket mer attityd till en annars ganska vanlig klippning.

Föna gärna håret med Dream Blow Out för en luftigt och fräsch look. Använd även Heat Hero innan du använder en lockborste eller ett värmeverktyg för att forma lockarna i rätt form.

Ett bra val är att avsluta med Hairshake för att hålla lockarna på plats samtidigt som vi får lite textur.

Soft Waves

Aryan safabakhsh mf3w E As Tg CM unsplash
Dream Blow Out Joico Matthew hamilton t NCH0s KS Zb A unsplash

Soft Waves

Mjuka naturliga vågor syns också en del i trendbilden den här säsongen. De mjuka vågorna tillsammans med 70-tals looken ser naturlig och superfräsch ut.

Om du har en naturlig textur i ditt hår är Zero Heat en keeper för att framhäva ditt naturliga hår. Med denna behöver du bara lufttorka håret och viola – håret är fint och friskt.

Om ditt hår behöver lite mer hjälp är Dream Blow Out härlig att föna in och lämnar håret luftigt och lätt.
Om du vill styla ditt hår med ett värmeverktyg som locktång eller plattång efter föningen är värmeskydd viktigt! Heat Hero lanseras i september och är ett måste för både skydd och hold.

Bouncy it is

Justin essah 8b Pw733 XN g unsplash
Web Use Small PNG JOICO POWER SPRAY Fast Dry Finishing Spray 345ml Tracey hocking d Ice Rh MFTJI unsplash

Bouncy Curls

Om du inte har en naturlig bouncy textur – varför inte ändra det för en kväll med hjälp av en locktång?

En av de hetaste hårtrenderna den här säsongen är små motståndskraftiga lockar och vi älskar det. Denna look ger dig en vansinnigt cool attityd och är verkligen pricken över i:et i din festlook.

Använd en liten locktång och på med Power Spray för maximal hold, spänst och värmeskydd.

Avsluta med Humidity Blocker+ som skydd och för att stänga ute luftfuktigheten så håret håller sig på plats hela kvällen.

Parisian bob

Matheus ferrero pg WCHW Sd T8 unsplash
JOICO POWERWHIP JOIWHIP Flat Lay 1 Aleksandra sapozhnikova Bth Sql D2 Cso unsplash

Parisian bob

Detta är en sofistikerad bob och är helt perfekt för våra nordiska hårtyper. Låt håret gå till käkbenet eller ännu kortare om du vågar. Helfärger kompletterar en bob bäst! Toppa den gärna med en basker eller hatt i en fräsch färg när höstluften kryper på. Föna in Power Whip för en bob med hold, volym & glans. Då denna frisyr ska se hälsosam, glansig och vårdad ut för en riktig Paris-chic look.

Naturlig textur

Renata kiss 2t3o D49 Ushc unsplash
Kampanje sleepover Brooke cagle kv KSL7 B6e To unsplash 1

Naturlig textur

Pandemin har fått oss att röra oss mer mot det naturliga och enkla, så vi ser också helt naturligt och effortless hår med i trendbilden

Ta fram din naturliga konsistens under natten med Sleepover Masque. Detta är en hårkur du applicerar på torrt hår innan du går och lägger dig. Denna behövs inte sköljas ur och istället vaknar du med helt enkelt och naturligt vårdat drömhår.

Om du har ett hår med mycket naturlig textur är Zero Heat härlig att ha i och sedan låta håret lufttorka.

Den framhäver även hårets naturliga textur, definition och glans.

Mullets

IMG 6423
Web Use Small JPG JOICO Shakes Flat Lay 8 IMG 6425

Mullets

2021 skriker Mullets i alla möjliga längder och varianter. Efter att Friends har dykt upp mycket igen på TV-skärmarna har layers och uppklippt hår blivit poppis igen.

På 90- talet ville alla ha Rachel-frisyren. Och vi tror även att Mullets kommer bli efterfrågat nu i höst.

Till denna looken är shake familjen det perfekta valet. Hairshake. Beach shake och Bodyshake är ett superval – beroende på vilken hår typ du har och hur mycket textur och volym du önskar.

Fråga din Joico frisör om vilken som passar ditt hår och dina önskemål bäst.

Creamy blonde

Ivan dodig R21 Syy JD Fgc unsplash
Joico blondelife group Khaki blond joico

Nederst hår av @hannah_colorist på @mariiawos

Creamy Blonde

Brunetter blir kallare och blondiner blir varmare. Gyllene krämiga hårfärger är den nya rätta blonda nyansen denna säsongen. Med vår bästsäljare Blonde Life kan du skapa den perfekta blonda nyansen du önskar, samtidigt som du vårdar ditt hår.

I denna serien erbjuder vi allt från blått blekningspulver till krämblekning, ljusa färger och express toning.

Vi erbjuder också hemmavård i denna serien som vårdar och bevarar din blonda färg.

Bob ton i ton

Bob i ton
Bob i ton Bob i ton2

Bob ton i ton

Vi ser den sofistikerade korta Parisian Bob denna säsongen, men vi ser också lite längre bober. Det samma gäller färgen för båda trenderna; inte allt för stora kontraster i färgen. Det ska va helfärgat och clean, men samtidigt ska färgen se frisk och snygg ut. Vårda därför den sunda fina hårfärgen med vår nya serie Colorful.

Rusty copper

Koppar
Koppar2 Koppar3

Nederst hår av @duomalin

Kopparfärgat hår med inslag av rost.

Denna hårfärgen fick verkligen sin renessanse denna våren efter Queens Gambit blev en seriesuccé. Trenden kommer därför bli ännu starkare denna säsongen. Färgen passar bäst på ett tonläge på 7 och 8 eftersom de naturliga underliggande pigmenten är orangea. Med vår färdigpigmenterade hårfärger från LumiShine kan du enkelt göra sunda, fräscha koppartoner som varar.

Kalla bruna toner

Alexandru zdrobau B Gz8v O3p K8k unsplash
Vero k pak color Brown 2021 05 18 112731

Nederst hår av @hannah_colorist og @stian.holter

Kalla bruna toner


Som blondinerna går åt varmare toner denna säsongen, går brunetterna åt det kallare hållet. Allt från kalla neutrala toner till mer mushroom färger som vi också såg mycket av i våras. Här har vi bara sätt början och kommer till att se massor av detta även i höst.
Med den nya iskalla Blue Ash serien från vår Vero K-PAK Color vill vi inte se en nyans av varma toner igen. Den uppbyggande och exklusiva sammansättningen gör att Vero K-PAK Color levererar fantastiska och långvariga färgresultat.

Pink

Pink
Pink2 Pink3

Hår av @gudrunvimme på @pernillesoerlie

Pink

En snygg rosa färg är otroligt läckert och vi ser den komma i både varma och kalla nyanser denna säsongen. Styla den med en röd outfit och du blir super colorful och fräsch.
Lägg den perfekta rosa nyansen med vår Color Intensity. Denna serien erbjuder allt från fina pasteller till den lite mer intensivare färgen. Lek och mixa som du vill för din önskade drömnyans!

Dyp sidekill

Dyp
Dyp Dyp2

Dyp sideskill

Dyp sidekill passar till alla olika hårtyper och hårlängder!

Sidekill är också något som passar alla olika ansiktsformer. Det beror lite på hur du stylar den. Det kan göras på många sätt, antingen om du vill ha håret rakt, gå för en wetlook eller vågor.

För att säkra att sidekillen håller sig fin är Humidity Blocker + ett superskydd mot håret för att hålla håret på plats och stänga ute luftfuktigheten.