Stylingtips till årets stora festsäsong!

Årets stora festsäsong är inte riktigt som den brukar vara, men det är ändå viktigt att ta vara på den, klä upp sig och skina lite extra under årets sista månad! Vi har därför samlat några stylingtips inför årets sista fester. Nu är det dags att piffa upp sig lite extra och varför inte köra på glittrande hår till den lilla svarta klänningen? Eller ett enklare hår i kombination med paljetter och en glitterklänning.

SOFT WET LOOK
Vi älskar denna styling med glitter, paljetter och en soft wet look. Styla med Joigel Firm för ett bra grepp och hållbarhet! Gå ”all in” med en wet look stylat stramt bakåt eller med en slät mitt- eller sidbena för att få en mjukare look.

wet look

Richard Mannah 2021 12 20 125717 ycjr
Rihcard mannah bilde 3 Web Use Small JPG JOICO JOIGEL Firm Flat Lay 3

Hair by Richard Mannah.

GLITTER ALL THE WAY

Vi älskar glitter! Kör på en sleek, enkel look och applicera glitter på ett område. Snacka om pricken över i:et till din festoutfit!

En skräddarsydd hårfärg är också en viktig detalj! Med Vero K-PAK Color kan du skräddarsy nyansen som passar dig och din utgångspunkt.

Läs mer om Vero K-PAK Color här!

Glitter all the way

10 Ways Hair Sparkles Are The New Years Eve Hair Trend
9 Hair Glitter Ideas That Are Perfect for NYE Kpak color

Sideskill

Sideskill i alla former är alltid en vinnare. Som denna urläckra styling!
För den ultimata blonda färgen är Blonde Life Créme Lightener följt med vår nya express toning Blonde Life Quick Tone Liqui-Créme Toner det perfekta valet. Resultatet blir en klar, ren blond färg!

Du kan läsa mer om Blonde Life Quick Toner här

Sideskill

Maria wos
Blonde life quic toner Skärmbild 2021 12 22 114436

@mariiawos

GLANS I MÄNGDER
Det finns inte mycket som slår en klassisk & elegant bob! Bob är supertrendigt just nu och kan stylas med enkla vågor och hår accessoarer eller med en läcker look med massa glans, som på bilden. Oavsett vilken styling du kör på ska du alltid avsluta med Humidity Blocker, som är en lätt hårspray som skyddar mot luftfuktighet!

Fråga gärna din frisör om en gloss eller toner som ger dig en oemotståndlig glans. Du kommer inte bara uppleva ett glansigt resultat, utan också en helt perfekt nyans!
LumiShine Demi-Permanent Liquids är en perfekt produkt när det gäller en sådan behandling, eftersom den är effektiv men samtidigt lätt att använda.

Glossy Bob

TW Dr Holms Joico 4
Lumishine liquid gloss stars Web Use Small JPG JOICO HUMIDITY BLOCKER Flat Lay 8


SIDENBAND
Har du extra sidenband kvar från julklappsinslagningen? Då är det en urläcker touch som den extra lilla detaljen. Våra volymprodukter och shake-familjen är perfekta att använda för att skapa den volym och textur du önskar till denna look!

Läs mer om våra stylingprodukter här!

Put a bow on it

30 Enchanting Bridal Hair Accessories To Inspire Your Hairstyle
Richard mannah band Web Use Small JPG JOICO Shakes Flat Lay 8

Hair by Richard Mannah

SHORT & EDGY
Vi älskar hur många olika looks man kan skapa med korta frisyrer! Här finns det gott om utrymme att skapa känslan och stylingen man önskar, edgy eller soft!
Vår nya Rise Up är perfekt att använda i korta längder för att forma till den volym som du vill ha! Avsluta med Power Spray och viola – du har en frisyr med volym som varar hela kvällen!

Statement look

Web Use Small JPG Blonde Ambition Cool blonde model 2
Web Use Small JPG JOICO RISE UP Flat Lay 5 Web Use Small JPG JOICO Power Spray Fast Dry Finishing Spray 345ml Spray Pattern

Color & Cut: Marc Antoni Artistic Team Photography: Jamie Blanshard