Bevara hårfärgen så länge som möjligt!

Nya K-PAK Color Therapy – nu bättre än någonsin. Serien innehåller vårdande ingredienser som motverkar skador och förhindrar att färgen tonas ur och blir matt.

Naeim jafari laob UPA4j R8 unsplash
K pak family new packaging Web Use Small JPG JOICO K Pak Color Therapy Restage Digital Only Model 2

K-PAK Color Therapy är fulladdad med afrikansk manketti- och arganolja samt Joicos unika SmartRelease™ liposomteknologi. Serien förlänger färgens hållbarhet, glans och intensitet samtidigt som den ger fukt och reparerar skadat hår.

"Perfekt för dig som har färgat hår och behöver extra vård."

Fakta:
K-PAK Color Therapy bevarar hårfärgen mer än 80% upp till 8 veckor. Serien reparerar och stärker skadat hår. Håret blir starkt och motståndskraftigt med en vacker glans.

Ny “must-have”

Luster lock glossing oil
Clay banks 9 UB Qw EYC Abg unsplash Tamara bellis VF75 PM Edv X8 unsplash

GLOSS & GO!

Bevarar hårfärgen så länge som möjligt!

K-PAK Color Therapy Glossing Oil är din nya “must-have”. Med en tillräckligt lätt formula för fina hår, men samtidigt vårdande nog för tjocka hår, lämnas en omedelbar wow-effekt. Den lätta, vårdande oljan ger ett kraftfullt skydd för att säkra hårfärgens otroliga lyster. Lämnar håret livfullt med en otrolig glans!

"K-PAK Color Therapy Luster Lock-produkterna är älskade av många på grund av deras vårdande egenskaper och himmelska doft!"

Inpackning och Leave-In

Luster lock masque new packaging 1
Tamara bellis A3 Gd2b 98 g unsplash K pak CT Spray new bottle 1

K-PAK Luster Lock Treatment reparerar och stärker hela håret samtidigt som den skyddar hårfärgen. Håret blir omedelbart friskare med en spegelliknande glans.

K-PAK Luster Lock Spray är mirakelsprayen som ger ett dagligt skydd och ökad glans. Denna silkeslena leave-in behandling lämnar håret med ett osynligt men kraftfullt skydd mot värmeverktyg och UV-strålar som lätt kan tona ur hårfärgen. Du får ett mjukt, silkeslent hår med en fantastisk glans och kanske det viktigaste av allt, din hårfärg får en mycket längre hållbarhet!

Vård och skydd

KPAK CT SHAMPOO CONDITIONER 4
Web Use Small JPG JOICO K Pak Color Therapy Restage Digital Only Model 1 Luis paico NNTG Eooho E4 unsplash

K-PAK Color Therapy Shampoo och Conditioner är det bästa valet om du har ett färgat, skadat hår och önskar bevara färgen så länge som möjligt. Du kan läsa mer om produkterna här.

LOCK IN VIBRANCY & LET GO OF DAMAGE