Hårolja eller serum – vad passar dig?

Hårolja eller serum – vad passar dig? Vi älskar håroljor och serum! Med bara några droppar fyller du håret med vård, skydd och en fantastisk glans. Joico har 3 olika håroljor och serum – vilken passar ditt hår?

K-Pak Color Therapy Glossing Oil

K Pak Color Therapy Glossing Oil Flat Lay 2
Tamara Bellis 2021 09 24 123858 gaqx JOICO K Pak Color Therapy Flat Lay 2

K-PAK Color Therapy Glossing Oil och Colorful anti-fade Serum är båda avsedda för färgat hår.

K-PAK Color Therapy Glossing Oil är perfekt för dig som har färgat hår och behöver extra vård. Om du har balayage eller kemiskt behandlat hår utöver färg är denna produkt perfekt för dig. K-PAK Color Therapy Glossing Oil fördubblar färgens hållbarhet, ger fantastisk glans, återuppbygger och skyddar håret.

Colorful Anti-Fade Serum

Colorful serum
Bilde Web Use Small PNG JOICO Colorful lifestyle

Colorful har ett serum till skillnad från K-PAK Color Therapy som har en olja. Det kan jämföras med hudvård. Oljor återuppbygger medans serum är lite lättare, perfekt när du har en hårfärg som du vill bevara så länge som möjligt!

Vårt senaste tillskott för färgat hår är Colorful anti-fade Serum, som är utvecklat för friskt färgat hår. Ett färgat hår behöver skydd mot yttre påverkan som sol och föroreningar, vilket gör färgen blek. Colorful Serum skyddar mot att färgen bleknar, samtidigt som den ger håret näring och glans!

Blonde Life Brightening Oil

Blonde martine
DSCF7991 2 kopia DSCF7903 1

Hår av @hairbymtinss

Om du är blond och vill ha en kristallklar vacker glans – då är Blonde Life oljan produkten för dig!

Få omedelbart ökad lyster även i de allra ljusaste blonda håren med Blonde Life Brilliant Glow Brightening Oil. Den tillför även näring och skyddar alla sköra hårstrån. Förutom att den ger en vacker, klar och glänsande finish så tillför den även fukt och motverkar frissigt hår.