HUR DU FÅR DIN HÅRFÄRG ATT HÅLLA!

DEN NYA “COLORFUL” TRION Med Joico Global Brand Storyteller, Olivia Smalley

Hår superstjärnan, Joico Global Brand Storyteller, Olivia Smalley, vet hur viktigt det är att ta hand om sin hårfärg med rätt produkter! Och hon har nu en ny rutin som håller hennes super-snygga blonda färg från att blekna:
Olivia's hemlighet är Joico's nya Colorful kollektion - en trio av produkter formulerade för att behålla din fantastiska, livfulla hårfärg långt efter ditt frisörbesök
Formulerad med vårdande, sulfat-fria ingredienser som kameliaolja och extrakt från granatäpple, och innehåller vår Smart Release Technology som är en innovativ teknologi som kontinuerligt släpper ut Keratin, Arginin & Nyponfröolja för att reparera, stärka & skydda håret från skador och slitage.

Steg 1: Colorful Anti-Fade Shampoo

En skonsam rengöring som tar bort det som du INTE vill ha och lämnar kvar allt som du VILL ha! Med Colorful Anti-Fade Shampoo tvättas smuts skonsamt bort samtidigt som det bevarar livfullheten och intensiteten i en vacker hårfärg – vårdar hårstråna så håret ser friskare ut med massa glans.

Steg 2: Colorful Anti-Fade Conditioner

Detta fantastiskt återfuktande balsam för daglig användning ger en perfekt balans till färgbehandlat hår - fyller hårstråna med mjukhet och glans och ger samtidigt håret ett säkert skydd mot att hårfärgen tonas ur.

Steg 3: Colorful Glow Beyond Anti-Fade Serum

Föreställ dig en direkt, märkbar, wow-effekt som ger ökad glans till hårfärgen. Det är vad du får med detta Anti-Fade serum som riktar strålkastarljuset mot en strålande hårfärg samtidigt som det hjälper till att skydda håret mot skadliga UV-strålar som tonar ur hårfärgen. Med hjälp av kameliaolja och extrakt från granatäpple kommer denna direkta behandling framhäva och hjälpa till att förlänga fräschheten i en fantastisk hårfärg.