Iskalla färgnyheter!

Trender kommer och går, men om det finns en sak vi inte kan får nog utav! Det läckra, glänsande och kalla färger. Hålla ni inte med? Vi lanserar två nya produkter som garanterat blir dina nya favoriter i populära nyanser, 10V och 4SB i LumiShine Demi-Liquids.

Cool news

Blondthår joico3
Lumi Shine 4 SB10 V Brunt hår joico 2

Blondt hår: @sashashairworld Mørkt hår: Camilla hos @gullsaksenannickenlorentzen

Vi är stolta att presentera dina nya favoritnyanser!

LumiShine Demi-Liquids har två nya familjemedlemmar som vi tror kommer att bli dina nya måste när det gäller att skapa kalla färger, eller bara vill fräscha upp håret.


Cool blond news

Blondthårjoico7
Hisu lee Abk B Vd1gb VA unsplash 2020 12 16 205326 2 Blond bob joico

Hår av @sashashairworld - Bob av @hairbymtinss

Låt oss presentera vår första nyans: 10V.

Fräscha upp håret med denna iskalla minicolor. Nyheten är perfekt för att eliminera varma toner och skapa klara blonda toner med MYCKET glans. 10V är fantastiskt att använda om du vill fräscha upp en varm hårfärg på rekordtid. Och väldigt bra att använda när du tonar håret efter en ljusbehandling för att uppnå en kall och fräsch blond färg.

Cool and shiny

Blond
Skärmavbild 2021 03 03 kl 10 46 31 Nurlybek nurselinov mgjn SR7 O8sw unsplash

Hår av @maiken.leonardsen hos @beletageoslo

När du lämnar frisören med den perfekt blonda färgen vill du att den ska hålla. Då är det viktigt att bevara hårfärgen hemma med rätt hårvårdsprodukter.

Vår bästsäljande Blonde Life-serie säkerställer att en klar och glänsande blond färg bevaras, dessutom att den förblir glänsande. Om du vill bevara en iskall och sval blond färg är Bonde Life Violet Shampoo och Blonde Life Violet Conditioner perfekt för dig!


Hemma vård

Blondthår joico11
Blonde life blonde LILLA SHAMPOO BLONDE LIFE VIOLET

Hår av @sashashairworld


Säg hej vår andra kalla favorit; 4SB!

LumiShine Demi-Liquids med nyansen 4SB fräschar upp bleka och gyllene toner i ett brunt hår. Detta är det perfekta alternativet för att framhäva en kal färg. Använd den för att fräscha upp bleka längder eller som en toning för att eliminera oönskade toner.

4SB är också ett utmärkt val för män som vill ha en kallare färg eller som vill kamouflera de små gråhåren som kan finnas.


Cool dark

IMG 0709
Bryan garces uh Rss KG Bk Nw unsplash IMG 0707


Du vill att ditt vackra solkyssta hår ska hålla så länge som möjligt? Därför är det extra viktigt med rätt hemvård. K-PAK Color Therapy Shampoo och K-PAK Color Therapy Conditioner fördubblar färgens hållbarhet och ger ett friskt och starkt hår. Glöm inte en bra hårbehandling också. En av våra favoriter för detta ändamål är K-PAK Color Therapy Luster Lock

Bevara färgen

Ashley byrd w Urx Zi QT i Y unsplash
KPAK CT GROUP 8jpg Brunt kaldt hår joico

Hår av Anne Marthe hos @bobbyhaarstudio

Varför kommer du att älska de här nyheterna?

LumiShine Demi-Liquids är superlätta och effektiva att använda i håret och ger oemotståndlig glans. Tack vare Joicos Bond-Building Argiplex Technology byggs håret upp samtidigt som det färgas. Ja, kunden får faktiskt ett hälsosammare resultat än utgångspunkten.

Shiny cool

Mathilde langevin U Xqexcc4z QY unsplash
Pure julia t Pe Y Dgo Lga M unsplash IMG 0710


Vår unika teknik består av följande:

Bond Building Arginine

Arginin är den aminosyra som lättast bryts ned genom hårfärgning. Tekniken i färgerna återställer denna aminosyra som gör håret starkt, smidigt och undviker ytterligare skador under färgbehandling.

Patenterad balsam

Tekniken skyddar varje hårstrå och säkerställer att ett färgbehandlat hår behåller en mjuk, blank och hälsosam yta för upp till 30 schamponeringar.

Qaudramin-komplex

Vår unika blandning av låg molekylvikt och storleken på proteinerna (mellan 150-2500 MWA) ger maximalt skydd och återuppbyggnad från den innersta delen av märgen till den yttersta delen av håret, vilket garanterar ett hår som både ser och känns friskare efter varje färgbehandling.


Scandi cool

Hhh13 Db Ha1j J Nl DE unsplash Mathilde langevin 00fsu1 Cmbo unsplash

Vi ser fram emot att du ska testa färgerna och dela gärna dina resultat på #joicosweden på Instagram.