Nr. 1 på skadat hår...

Joico är för många mest känt som "the healthy hair company". En av orsakerna till det är K-PAK Reconstructor, vår stolthet och prisbelönade storfavorit för miljontals frisörer genom åren.

Världens bästa hårinpackning...

Joico reconstructor
Fab lentz m RM Qw K513h Y unsplash K pak family new packaging1

Prisbelönad favorit som var startskottet för hela K-PAK!

Inga andra inpackningar på marknaden har vunnit så många priser för bästa hårinpackning som K-PAK Reconstructor. Frisörer runt hela världen har röstat fram den år efter år på grund av dess unika och otroliga egenskaper att återuppbygga håret inifrån och ut.

Så vad är hemligheten, tänker kanske du?

Joico var det första företaget som insåg hur viktigt det var att använda mänskligt keratin protein och alla hårets aminosyror i sin patenterade teknologi. Det finns helt enkelt inget bättre sätt att reparera ett skadat hår på än hårets egna byggstenar. Det är många priser ett bevis på!

Vad är nytt?

Alla våra nya produkter är utvecklat med den nyaste Joico SmartRelease™ liposomteknologin, som försäkrar att de vårdande ingredienserna transporteras ännu bättre in i håret än tidigare. Håret återuppbyggs inifrån och ut och ger omedelbara resultat för ett friskt, glansfullt hår.

”När du trodde att det inte kunde bli bättre…”

Guld för håret!

K-PAK Liquid Reconstructor - Perfekt för fina, sköra hår!

Liquid reconstuctor new packaging Web Use Small JPG JOICO K Pak Restage Digital Only Model 1

Flytande GULD för håret! En kraftfull cocktail med aminosyror och den smarta keratinteknologin stärker och reparerar ett skadat hår direkt vid kontakt med håret. Den återuppbyggande sprayen har allt du älskar från den prisvinnande K-PAK Reconstructor och är perfekt för fina, sköra hår tack vare den lätta leave-in-formulan.

Spa för håret!

Joico hydrator new
Web Use Small JPG Lifestyle image woman Roberto nickson YCW4 B Eh Kluw unsplash

Unna dig själv hårspa en gång i veckan!

Friskt hår på 1 - 2 – 3

Vikten av att investera tid i sig själv är otroligt viktigt för sitt välbefinnande. Kanske mer nu än någonsin? Vi lever i en hektisk vardag med mycket stress. Vägen till ett friskt hår behöver inte vara lång om du är villig att investera lite tid på dig själv – och hur underbart är inte det?

"Med K-PAK får du snabba resultat om du investerar lyxig egentid på dig själv, en gång i veckan.”

Nyckeln till ett friskt hår börjar med en djuprengöring

Precis som vi rengör vår hud från smink och smuts, måste vi också rengöra håret. Vi rekommenderar att rengöra håret med jämna mellanrum. Yttre miljöpåverkningar som sätter sig på våra hår påverkar både styrkan och inte minst hårets utseende.

«Me-time»

Klara kulikova Su C Osb Y Fi0 unsplash
KPAK GROUP 14 Max van den oetelaar buym Ym3 RQ3 U unsplash 1 200819 150908

K-PAK Clarifying Shampoo är ett djupt detoxande schampo som skonsamt rengör håret och effektivt tar bort produktrester och föroreningar som stylingprodukter, klor, hårt vatten och yttre miljöpåverkan kan lämna efter. Håret blir sedan helt rent och redo för hårinpackningar.

K-PAK Reconstructor är en djupverkande proteinbehandling som återuppbygger hela håret inifrån och ut. Du kommer snabbt märka att håret blir starkare och friskare – redan efter en användning. Om du använder hårinpackningen regelbundet kommer du att undvika ytterligare skador i håret.

För ett optimalt resultat bör du alltid avsluta med K-PAK Hydrator. Det är en bästsäljande, intensivt återfuktande behandling som tillför fukt till extra torrt, överprocessat hår och som lämnar håret mjukt och lent igen. Hårets förlorade lipider ersätts och fukten återställs omedelbart i torrt, skadat hår. Du kommer snabbt märka skillnad i hårets kvalitet, glans och elasticitet. Håret blir dubbelt så mjukt med en glansfull yta. Vem kan tacka nej till detta?

Protein och fukt i ett!

Revitaluxe new packaging styled
Web Use Small JPG JOICO K Pak Restage Digital Only Model 3 KPAK GROUP 9

För dig som har ett lindrigt skadat hår!

K-PAK Revitaluxe är perfekt för dig som har lindrigt skadat hår. Denna behandling kan placeras mellan K-PAK Reconstructor och Hydrator, eftersom den består av den perfekta kombinationen av både proteiner och fukt. Håret blir mycket starkare, mjukare och mer fuktrikt efter varje användning.

K-PAK Revitaluxe är superbra att använda istället för sin conditioner då och då för att ge håret den extra styrkan och skyddet som det behöver.

KPAK SHAMPOO CONDTIONER 3
Återuppbyggande schampo & conditioner för skadat hår. Perfekt till skadat, poröst eller kemiskt behandlat hår.