Vad är hemligheten bakom ett friskt hår?

I samarbete med oss har Hannah Graaf fått testa nya uppdaterade K-Pak, nu berättar hon vilka produkter som blev hennes favoriter och vad hon tycker om dem.

IG Hannah 4 IG Hannah 2

"Vad är hemligheten bakom ett friskt hår? Jo hårprodukterna. Iaf för mig som både bleker mitt hår samt ofta stylar det med platt- eller locktång. Med Joicos produkter så har jag byggt upp och stärkt mitt hår med massor av fukt och deras reparerande formula i serien K-Pak. Doftar ljuvligt gör det också. Jag använder Clarifying schampoo samt Hydrator från K-Pak. Först djuprengörande schampoo och så avslutar jag med en fuktbomb. Fukt älskar våra sol- och badslitna hår. Tänk också på att alltid använda värmeskydd K-Pak Color Therapy när du fönar och stylar håret. Den funkar även som en leave-in och ger mjukhet, glans och lämnar efter sig en god och fräsch doft."

Se hela hennes inlägg HÄR

Du hittar alla våra härliga uppdaterade K-Pak-produkter HÄR

IG Story Hannah 8