100% gråhårstäckning på endast 10 min!

LUMI10 är en permanent hårfärg som täcker 100 % grått hår på BARA 10 MINUTTER! Serien har tagits fram för att effektivisera din vardag, få tid till fler kunder och ge utrymme för mer kreativitet. LUMI10 ger dig och dina kunder helt unika möjligheter! Dessutom ger den en härlig glans och långvarigt färgresultat.

Erbjud dina kunder färg från LUMI10 Express på bara 10 MINUTTER!

  • 100% Gårhårstäckning
  • Root Stretch
  • Shadow roots
  • Färgförändring på kort hår (upp till 2 tonhöjder)
  • Snabbfix runt hårfästet

LUMI10 ger dig MER TID

När tiden är avgörande för både kunden och dig är detta den perfekta färgserien. Med LUMI10 kan du minska arbetstiden till bara 10 minuter.

Lumi10

LUMI10 ger dig FLER KUNDER

Lumi10 är perfekt för dig som redan har många kunder, men vill göra plats för fler. Lumi10 täcker grått hår på 10 minuter – och levererar lika bra färgresultat på kortare tid. För dig kan det innebära att du kan ta emot upp till 3 extra kunder varje dag.

Lumi102

LUMI10 ger dig MER INKOMSTER

Nu har du möjlighet att erbjuda färg som tilläggsbehandling till de kunder som endast bokat en klippning och föning. En Quick-fix längs hårfästet eller efterväxtbehandling mellan de vanliga besöken. För att inte tala om drop-in kunder! Du kommer helt enkelt att hinna med fler kunder, vilket i sin tur ger ökad omsättning.

Lumi103

LUMI10 ger dig LÅNGVARIGT FÄRGRESULTAT

Vår vision är att leverera de bästa produkterna som ger friskt och vackert hår. Vi värderar frisörers yrkesstolthet väldigt högt, så den 10 minuters arbetstiden har inte kommit på bekostnad av kvalitet och långvariga färgresultat.

Föreefter Ricardo Santiago

Hur fungerar LUMI10?

En snabbverkande färgserie som är tätt pigmenterad och täcker 100% grått hår på bara 10 minuter. Lumi10 är skonsam mot håret som våra andra färgserier. Håret stärks och vårdas under färgningsprocessen. Resultatet är ett långvarigt glansigt och hälsosamt färgresultat.

LUMI10 social 1

Varför LUMI10?

Du kanske tänker, varför ska jag använda LUMI10 när jag har en annan färgserie för grått hår? LUMI10 är inte en ersättning för LumiShine Permantent Creme Color eller YoutLock, utan ett tillägg. LUMI10 är ett hjälpmedel i de situationer där du behöver mer tid, eller när du helt enkelt vill erbjuda din kund en extra behandling.

Web Use Small JPG joicolor System Groupshot Unit Carton 1

TEKNOLOGI

Lumi10 Accelerator är en 22 Volume developer; den har 0,6% extra väteperoxid (jämfört med traditionella 20 Volume Developers). Resultatet? När den används tillsammans med LUMI10
Permanent Crème Color levererar den supersnabb och komplett täckning på endast 10 minuter.

QUICK COVERAGE SYSTEM™
De koncentrerade färgmolekylerna som finns i LUMI10 Permanent Crème Color är kalibrerade att leverera 100% täckning på endast 10 minuter vid aktivering med
LUMI10 Accelerator.

ARGIPLEX TECHNOLOGY
kombinerar kraften i tre beprövade, avancerade komplex för att reparera skadat hår och låsa in exceptionell färglivslängd, livfullhet
och glans.

BOND-BUILDING ARGININE: till skillnad från traditionell hårfärg som tömmer håret på denna vitala aminosyra, fyller LumiShine på med 100% arginin. Resultatet: håret
blir omedelbart förstärkt och risken för skador minskas.

SUPERCHARGED CONDITIONER: denna otroligt konditionerande barriär omsluter hårstråna för att vårda och skydda färgat hår. Lumi10 är formulerad med en högre koncentration av vårt signaturbalsam för att vårda och skydda håret i upp till 30 schamponeringar** samt låser in fukt, lämnar håret mjukt och ger fantastisk glans***.

QUADRAMINE COMPLEX®: vår exklusiva blandning av lågmolekylära proteiner som du hittar i ALLA våra Joicolor-produkter, fäster sig snabbt i håret för att ge maximalt skydd och återuppbyggnad inifrån och ut. Resultatet? Garanterat friskt, vackert hår efter varje färgbehandling.

*Skador som uppstår vid borstning på skadat hår med K-Pak Color Therapy Shampoo och Conditioner vs. ett icke konditionerande schampo
**När man följer upp med K-Pak Color Therapy Shampoo och Conditioner hemma
***vs. obehandlat, skadat hår