Från ljust till mörkt hår i ett steg

Sommaren är över och hösten har kommit för att stanna. Detta betyder för många att håret ska få en ny och gärna mörkare hårfärg. Om man önskar att gå från en ljus till en mörk hårfärg är LumiShine Dimensional Deposit Colors det perfekta valet! Antingen i form av mörkare effekter, helfärg eller ett mörkare djup i hårbotten som skapar en härlig ram runt ansiktet.

Vacker höstfärg i bronda nyanser

Timur romanov A2z DC1 V2 A1g unsplash
Tim mossholder Ar QI Wcm Ol A8 unsplash IMG 3992

Tidssparande och enkelt!

Det som gör LumiShine Dimensional Deposit Colors unika är att du slipper processen med att förpigmentera ett ljust hår som ska bli mörkt! Ändå kommer du uppnå långvariga och vackra färgresultat! Ja, du läste rätt! Det betyder att processen i salongen blir kortare och mer tidseffektiv, utan att kompromissa med slutresultatet och hållbarheten på hårfärgen.

Aiony haust v TI Pbl Wkvaw unsplash Paula palmieri K Ypb Wt Y7 DJM unsplash

Varför förpigmentera?

Det som vanligtvis händer om du applicerar en mörk färg på en ljus och ofta poröst utgångsläge är att håret kan dra till sig för mycket pigment och därmed bli överpigmenterat. Det resulterar i att håret blir mörkare än det man önskar. Ett annat scenario är att färgen blir som du önskat dig, men att hållbarheten blir extremt dålig.

Orsaken till detta är att varje hårstrå är helt tömt på pigment innan färgbehandlingen och därmed inte klarar att hålla fast pigmenten som tillförs. Det är därför vi gör en förpigmentering, för att fylla på de pigment som håret förlorat.

Detta är en mycket tidskrävande process i salongen! Om du ska applicera slingor i ett ljust hår måste du först pigmentera de delar som ska bli mörkare. Därefter måste håret sköljas, torkas och sedan appliceras med den önskade slutfärgen.

Hela denna processen slipper du när du använder LumiShine Dimensional Deposit Color! Hur fantastiskt är inte detta?

Lekande lätt!

Alex iby Pd585pph U 4 unsplash
H18 DD color2 Blogpost bilde Lumishine DD 1600x1195

Från ljust till mörkt hår, i ett steg!

Det blir lekande lätt att göra färgtekniker som att lägga ”Lowlights” eller ”Reverse Balayage”. Till och med att helfärga håret i en mörkare ton, i en och samma process!

Färgserien är en demi-permanent hårfärg och är ammoniakfri. Den ljusar inte upp naturliga pigment. Blandningsförhållandet är 1:1 med LumiShine Developer 5 Vol (1,5%).

Utmärkt hårfärg för män!

Jonathan borba Iv Or Tu727 TE unsplash Brooke cagle w KO Kid NT14w unsplash

TIPS! Eftersom denna färgserie är en demi-permanent hårfärg passar den också otroligt bra för herrar. Just för att du undviker att ljusa upp naturliga pigment, vilket ofta skapar oönskade varma toner i killarnas hår. Du uppnår också mycket god täckning eftersom färgerna är så bra pigmenterade.

H18 DD color3 3
Tagga oss på sociala medier!

Experimentera med de underbara nyanser som erbjuds i färgserien och skapa den effekt du letar efter. Dela gärna dina slutresultat med oss ​​på @joicosweden Instagram.