Blonde Ambition

Ett tecken på varmare årstid är ljusare hår. Det kan vara trendiga money pieces, chunky 90-tals slingor, en mjuk naturlig balayage eller en iskall blond färg. Det finns ett hav av tekniker och blondtoner, därför har vi samlat några inspirerande tips och tricks till dig. Följ med på Joico Blonde Ambition!

Summer Blonde

Blondie
HYPER HIGHLIGHT TEXTURE RECHT HR copy David lezcano m NCF Oaa Lu5o unsplash

Hår av @emilietangenn_hair hos @luggenfutura

Oavsett hårtyp och hårkvalitet erbjuder Blonde Life allt du behöver för att uppnå dina blonda fantasier.

Den perfekta blondtonen på endast 5 minuter

Blonde Life Quick Toner är fantastiskt effektiv om man vill uppnå en glansfull, läcker färg på blonda hår, 5 minuter är allt som behövs för att få den rätta nyansen på blonda hår.

Quick Toners kommer i fyra olika nyanser, Sand, Silver, Violet och Clear vilket gör det enkelt att få till den rätta nyansen utifrån dagens trender. Färgerna kan användas som de är eller blandas med varandra för ett skräddarsytt färgrecept.


Blonde Life

Ice cool
Alexander wende vw Eb59umuv8 unsplash Raphael biscaldi 7 R Qf2 X6a XXI unsplash

Hår av @hairbydada73

Om du önskar en iskall blond ton är Silver i Blonde Life Quick Toner perfekt för dig. Färgen har en silverbas som ger dig det kalla uttrycket du är ute efter. Om du önskar en kall eller violett pärlnyans är Violet Quick Toner utmärkt då den har en violett bas. Alla nyanser kan blandas med varandra. 10V i Demi Liquid är också en säker vinnare.

Om du vill att den blonda färgen ska vara mer av ett statement rekommenderar vi att helbleka med Blonde Life blekning eller Blonde Life Hyper High Lift som faktiskt ljusar upp håret 5 nivåer.

Keep it cool in summer

14923 BLONDE AMBITION A4 SHEET EURO HR 24 2021 03 18 132848
Screen Shot 2021 03 09 at 13 48 52 BLONDE LIFE BLOND SHAMPOO 201123 115754 2021 03 18 134207

Cool blond av @hairbydada73 på @sjakkmattfrisor

Shine Bright

En smashing beigeblond nyans slår aldrig fel, Sand i Blonde Life Quick Toner eller en glossing i nyanserna NW och NWB LumiShine Demi Liquid, ger fantastiska resultat. Genom att använda flera färger och nyanser skapas dimension och kontraster i håret och du får ett naturligt resultat. Folieslingor och balayage är perfekta tekniker för att uppnå detta resultat.

Shine Bright

Screen Shot 2021 03 09 at 14 28 07
Sand 2021 04 20 181938 Freestocks r o V6sm BB Yk unsplash

Fint sommar hår av @emilietangen_hair på @luggenfutura

Gyllene lockar präglar modebilden 2021. Honungsblonda nyanser är inte bara snygga att se på, de är också enkla att underhålla hemma efter frisörbesöket. Dock är det viktigt med rätt schampo och balsam, här hittar du de perfekta produkterna till ditt hår!

Visste du att G står för glans? När tonen ligger på 9 eller ljusare kommer gyllene pigment ge håret massor av glans och hjälper pigmenten att fästa bättre. Med andra ord, var inte rädd för lite G i färgrecepten. Detta gäller även när du önskar kalla färger.

Klicka här för inspirerande blonda färgrecept!

You're golden

14923 BLONDE AMBITION A4 SHEET EURO HR 22
Brooke lark 7r Is B Sxhi XM unsplash 2021 03 18 190259 Goldie

Guldlockar av @ha_haaratelier

Ögongodis! Pastellfärger fick sitt uppsving på 80-talet och har varit en återkommande favorit det senaste. Oavsett om det är arkitektur, interiör eller mode ger mjuka färger en varm, somrig känsla. Joico Color Intensity är en färgserie med semipermanenta färger som används direkt från tuben, eller med clear för att ljusa upp nyansen. Skräddarsy din perfekta pastellfärg! Ljushetsläge 10 eller ljusare är optimalt för att få en härlig pastellfärg.

Uppnå en fantastisk blekning på rekordtid med Blonde Life Crème Lightener. Med sina unika ingredienser kommer du att kunna ljusa upp håret 9+ nivåer, på ett skonsamt och effektivt sätt. Perfekt till frihanstekniker, folietekniker och helblekningar.

Celebrate all shades of summer

14923 BLONDE AMBITION A4 SHEET EURO HR 2
Mong bui xd JN 7 P Zs5o unsplash Screen Shot 2021 03 22 at 14 29 02

Pastelldröm av @hairbymaiken.by på Harek Frisör

Joicos Defy Damage Pro Series är en unik salongsbehandling som förebygger att skador uppstår. Den är därför perfekt att använda tillsammans med Blonde Life blekningsprodukter, inte bara för att den skyddar håret men också för att den ger ett ökat och jämnare lyft vid blekning.

Defy Damage

Pro 1 og 2
DEFY DAMAGE PRO12 HR Daniel oberg 3sl9 ub Y Ino unsplash

Helblekning av @hedda_kristine_h

Perfekt blonda färger

Alla blondiner vet hur svårt det kan vara att bevara sin blonda färg kall eller klar och att undvika att håret gulnar och blir matt. Joico har knäckt koden med sina ultimata lösningar för blonda hår med våra Blond Life serier.

Blonde Life är sulfatfri och fungerar som en detox för blont hår. Den rensar skonsamt bort alla beläggningar som lägger sig på håret och gör det missfärgat, gult och matt. Samtidigt innehåller de näringsrika oljor: Tamanu- och Monoiolja, som fyller håret med fukt och essentiella fettsyror som skyddar hårfärgen. Oljorna ”polerar” ytan och ger en fantastisk glans, utan att tynga ner håret!

Om du har en kall blond färg och önskar att bevara den kyliga tonen så länge som möjligt är Blonde Life Violet perfekt för dig. Både Shampoo och Conditioner innehåller lila pigment som eliminerar gula toner. För optimal effekt, använd både Blonde Life Violet Shampoo och Conditioner. Balsamet har ett något surare pH-värde vilket gör att de kalla pigmenten förseglas ännu bättre in i håret. Låt både schampot och balsamet verka några minuter var, och du får en iskall, klar och vacker blond färg!

Är du osäker på när du ska rekommendera Blonde Life eller Blonde Life Violet? Läs mer här.

Cool or Bright

Elena ferrer 34w3de K2 Dv Y unsplash
LILLA SHAMPOO BLONDE LIFE VIOLET BLONDE LIFE BLOND SHAMPOO 201123 115754 2021 03 18 134207