K-Pak Reconstructor

Vår stolthet och prisbelönade favorit som var startskottet för hela K-PAK! Fullpackad med en kraftfull kombination av aminosyror och Joicos smarta keratinteknologi kommer denna behandling på 5 minuter återuppbygga och stärka sköra hårstrån för att omedelbart återställa håret till ett perfekt skick.

DSCF5462
 

Det finns många saker som påverkar vårt hår. Yttre miljöpåverkningar som solen, kyla, torr luft och föroreningar har stor inverkan på hållbarheten på hårfärgen och kvaliteten på vårt hår. Den mest uppenbara orsaken till att vårt hår blir skadat är kemiska behandlingar som till exempel färgbehandlingar och blekningar. Detta kallas för kemiska skador.

Värmeskador uppstår vid användning av värmeverktyg, som till exempel fönar, plattänger och locktänger. Det är viktigt att använda värmeskyddande produkter när du använder värmeverktyg. Det är ett faktum att fler och fler använder locktång och plattång dagligen, och det torkar ut och sliter mycket på håret.

Mekaniska skador är orsakat av hårborstning och användning av hårspännen och snoddar. Naturligtvis är det bra att vi kammar håret, men du kan göra några enkla steg för att göra det på ett skonsamt sätt. Nummer ett är att använda riktigt bra verktyg och produkter. Köp en bra hårborste från din frisör. Borsta håret medan hårinpackningen verkar eller använd en bra Leave-in spray som gör det enklare att reda ut håret. Om du använder mycket hårspännen och snoddar, passa på att variera med vart du sätter hårspännen eller använd de tjockaste som är mest skonsamma.

Baylee gramling a3xr2m Vj T5 M unsplash Joico newimage lowres 4

Djupverkande proteinbehandling, fullspäckad med en kraftfull kombination av aminosyror och Joicos smarta keratinteknologi som återuppbygger de sköraste, mest skadade håren tillbaka till sitt friskaste skick! Inga andra hårinpackningar på marknaden har vunnit så många priser för bästa hårinpackning som K-PAK Reconstructor. Behandlingens otroliga återuppbyggande egenskaper och hur den förvandlar håret gör den till en favorit av miljontals frisörer.

Joico newimage lowres 2
KPAK SHAMPOO CONDTIONER 6 Joico newimage lowres 3

Önskar du mer fukt?

K-PAK HYDRATOR
Intense Treatment for dry, damaged hair

Intensivt återfuktande behandling som tillför fukt till extra torrt, överprocessat hår och som lämnar håret mjukt och lent igen.
K-PAK HYDRATOR
återställer omedelbart förlorad fukt till torrt, skadat och slitet hår. Du får ett otroligt mjukt hår och glansen är outstanding!
Hårets elasticitet förbättras redan efter första användningen och gör det lätthanterligt och smidigt.
Eftersom K-PAK Reconstructor är en djupgående protein-treatment rekommenderar vi ett conditioner eller gärna K-PAK HYDRATOR efter K-Pak Reconstructor för att sluta fjällskicket och ge extra fukt!


KPAK GROUP 3
 


Hur ofta ska man använda en Treatment?

Kul att du frågar! Vi beautyjunkies tycker att en gång i veckan är minimun! Söndagsmasken är obligatorisk hos oss, och kanske en gång mitt i veckan beroende på hur ofta du tvättar håret.

Använd gärna en handduk för att få bort överflödigt vatten ut håret innan du applicerar en inpackning, det är nämligen lättare för håret att ta upp produkten om håret inte är dyblött.

P.S. Det går utmärkt att lämna produkten längre i håret om du skulle önska!