Daisy Beauty Awards 2020

I onsdags förra veckan var det dags för Daisy Beauty Awards 2020 att gå av stapeln på Cirkus i Stockholm.

Vi hade den stora äran att få vara på plats då vi var en av finalisterna i kategorin Årets hårvård eller styling med Joico Defy Damage Protective Shield. Årets enda hårkategori, som vi också gick segrande ur!

Juryns motivering:

"En pålitlig hårgladiator, redo att slåss för frisyrens rätt till en stark, glansig, frisk struktur! Nej till slitage, ja till frisörkänsla 365 dagar om året!"

Ett stort tack till Daisy Beauty och Kicki Norman, juryn och alla inblandade för en fantastisk gala och för detta fina pris. Vi är så otroligt stolta och glada!

S V8 FT0 MB

Hur utses då finalisterna till Daisy Beauty Awards?

Jo, Daisy Beauty Awards delas ut till de bästa produkterna som har lanserats eller relanserats föregående år, Daisy Beauty Awards 2020 delas alltså ut till nyheter från 2019.

Vinnarna utses genom en process i flera steg, bland annat genom att fråga alla de 60 jurymedlemmarna vilka nyheter de tycker har varit extra bra under året som gått. Även medlemmarna i gruppen Friends of Daisy Beauty, många olika skönhetsinfluencers och Daisy Beautys medarbetare tillfrågas.

Företag kan inte själva föreslå sina produkter till Daisy Beauty Awards. Istället tar oberoende beautyinfluencers, skönhetsfantastiska tidningsläsare och kunniga journalister fram finalister i de 12 tävlingskategorierna. Inget företag betalar för att vara med och tävla.

När de 60 finalisterna är utsedda testas var och en av dem av juryn. Det finns en jurygrupp med fem jurymedlemmar i var och en av de 12 tävlingskategorierna. Varje finalist testas alltså av fem personer, som sätter betyg 1-5 på finalisterna. Den som får flest poäng vinner.

Web Use Small JPG JOICO Defy Damage Retail Group Shot