Om Joico

The joi of healthy hair!

Vår historia

JOICO grundades för över 40 år sedan av en passionerad frisör från Kalifornien -
Steve Stefano.

De varumärken som fanns vid den tiden uppfyllde inte de krav han letade efter i hårprodukter. Han valde därför att utveckla sitt eget märke för hårvård. Hans plan var ambitiös och inte minst framgångsrik eftersom JOICO har varit i spetsen för innovativa hårvårdsprodukter under de senaste 40 åren. Faktum är att JOICO var det första företaget som insåg vikten av att använda alla hårets aminosyror som vårt hår naturligtvis består av.

Ingenting slår friskt och starkt hår. Ett vackert, friskt och glansfullt hår har en utstrålning som de omkring dig lägger märke till. Vi väljer att kalla det ”JOI”.

Håret går igenom många olika faser under livet som påverkar håret både positivt och negativt. Allt från att byta färger och olika frisyrer till att använda värmeverktyg. Så småningom kommer håret att förlora en del av sin utstrålning eftersom konsekvensen av vad vi gör med håret genom de olika faserna kommer att påverka hårets kvalitet. Det vi gör med håret som gör oss lyckliga är inte alltid det som är bäst för håret. Vi på JOICO vet att det inte behöver vara så! Vi erbjuder högsta kvalitet i alla våra produkter som är utformade för att få tillbaka ett friskt, glansigt och starkt hår - och du kommer att märka förändringen redan efter första behandlingen.