Shampoo & Conditioner guide

Om du har kostat på dig en vacker hårfärg hos frisören är det otroligt viktigt att använda rätt produkter hemma! Har du någon gång köpt en dyr klänning utan att följa tvättanvisningarna? De flesta vet att om du tvättar klänningen fel kommer den att förlora lystern och färgen i tyget mattas av. Kvaliteten är helt enkelt inte densamma som när du köpte klänningen. Detsamma gäller din hårfärg! Därför är det otroligt viktigt att du följer ”tvättråden” din frisör ger dig, så att du bevarar hårfärgen och glansen så länge som möjligt. Och sist men inte minst, kvaliteten på ditt hår!

Det finns en uppsjö olika vårdprodukter och du funderar kanske på vad som passar just ditt hår bäst? Gemensamt för alla våra vårdserier är att de återuppbygger håret inifrån och ut med hårets egna byggstenar, keratin.

Oavsett vilken vårdserie du väljer blir håret omedelbart starkare och friskare – redan efter första användningen.

Blond Life

Blonde life blonde
Pure julia t Pe Y Dgo Lga M unsplash Blogpost bilde blonde 1600x1195 190320 214536


Perfekt blond färg

Alla blondiner vet hur svårt det kan vara att bevara en blond färg kall eller klar utan att håret gulnar och blir matt. Joico har knäckt denna kod med sina ultimata lösningar för blonda hår med vår Blonde Life serie.

Blonde Life är sulfatfri och fungerar som en detox för blont hår. Den rensar skonsamt bort alla beläggningar som lägger sig på håret och gör det missfärgat, gult och matt. Samtidigt innehåller de näringsrika oljor: Tamanu- och Monoiolja, som fyller håret med fukt och essentiella fettsyror som skyddar hårfärgen. Oljorna ”polerar” ytan och ger en fantastisk glans, utan att tynga ner håret!

Är du naturligt blond, har du ljusfärgat, slingat eller tonat håret och önskar att bevara den blonda färgen som den var precis efter frisörbesöket? Då är Blonde Life det perfekta valet. Den skyddar håret mot att gulna och bevarar färgen klar, frisk och glansfull.

Blonde Life är också perfekt till grått hår som lätt gulnar och drar till sig luftföroreningar som gör håret torrt och livlöst.


Blond Life Violet

Skärmavbild 2021 03 03 kl 10 46 31
Simon launay enzbuy Vyd 0 unsplash IMG 0461


Perfekt blond färg

Om du har en kall blond färg och önskar att bevara den kyliga tonen så länge som möjligt är Blonde Life Violet perfekt för dig. Både Shampoo och Conditioner innehåller lila pigment som eliminerar gula toner. För optimal effekt, använd både Blonde Life Violet Shampoo och Conditioner. Balsamet har ett något surare pH-värde vilket gör att de kalla pigmenten förseglas ännu bättre in i håret. Låt både schampot och balsamet verka några minuter var, och du får en iskall, klar och vacker blond färg!

Läs vår inpackningsguide för att hitta den perfekta inpackningen till ditt hår.


Defy Damage

DEFY DAMAGE SHAMPOO FOR FARGET HÅR
Skärmavbild 2021 03 03 kl 12 13 25 Arun sharma E Vf Iw Xb5 JZE unsplash


Färgat hår

Defy Damage förebygger skador, skyddar färgen och stärker hårbindningarna. Defy Damage är en banbrytande serie som ger ett resultat som du omedelbart kan se och känna. Den bevarar färgen och skyddar håret mot alla typer av dagligt slitage och ger ett starkt och friskt hår. Denna serie är perfekt för dig som har ett normalt, färgat hår.


K-Pak Color Therapy

KPAK CT GROUP 3
KPAK CT GROUP 8jpg Hisu lee Abk B Vd1gb VA unsplash 2020 12 16 205326 2


Färgat hår

Om du har färgat hår som behöver extra återuppbyggande vård är K-Pak Color Therapy ditt bästa val. K-Pak Color Therapy är utvecklat med afrikansk manketti- och arganolja som förlänger färgens hållbarhet, glans och intensitet, samtidigt som den tillför fukt och reparerar skadat hår.

Vill du veta vilken inpackning du bör välja till färgat hår, se vår inpackningsguide.

K-Pak

KPAK SHAMPOO CONDITIONER
KPAK SHAMPOO CONDTIONER 2 E G Gsty Ag


Skadat hår

K-Pak är perfekt för dig som har ett skadat, poröst hår. Serien ger den ultimata återuppbyggningen av håret genom att reparera, stärka och skydda hårt precis där det behövs. Håret återuppbyggs inifrån och ut och resultatet blir ett friskt, glansfullt hår.


Hydra Splash

Zahir namane s3 A5y6 Wm3 U unsplash
DSCF2393 DSCF2233


Torrt hår, fint – till mellantjockt hår

Hydra Splash är en fantastisk fuktserie som är speciellt utvecklad för nordiska hårtyper. Serien för dig som behöver extra fukt och har tunt, fint- till mellantjockt hår. Hydra Splash innehåller sjögräs och kokosvatten som är naturligt fuktgivande ingredienser och rika på vitamin A, C och E som släcker törsten i torrt hår. Håret blir återfuktat och friskt med en ultralätt känsla.

Moisture Recovery

DSCF2266 DSCF2260


Torrt hår, tjockt, grovt eller lockigt

Om du har tjockt eller lockigt hår är Moisture Recovery Shampoo och Conitioner perfekt för dig! Den innehåller bland annat jojobaolja och sjögräs som tillför mängder med fukt, lugnar ner frissiga lockar och lämnar håret glänsande och friskt.

Önskar du maximalt resultat bör du också använda en inpackning 1–2 gånger i veckan. Hitta din perfekta matchning i vår guide.


Joifull

Volumkrøller joico
DSCF8151 DSCF8192


Joifull Shampoo och Conditioner

Detta är produkterna för dig som önskar glansfull volym med känslan av mer hår. Med endast tre produkter får du drömhåret och långvarig vacker volym!

Joifull Shampoo och Conditioner ger omedelbart känslan av fylligare hår med en fantastisk glans.