9 hårtrender för vår och sommar 2021

Det kanske känns som en lång tid fram till våren, sommaren och ljusare kvällar just nu, men vill vi fortfarande inspirera dig med vår- och sommartrender för 2021. Trenderna varierar alltid i alla riktningar, men här har vi valt ut just våra favoriter.

Naturlig balans

Tamara Bellis
Lumishine DD permanent Tamara Bellis


Välkommen naturliga hårfärger!

De naturliga nyanserna dominerade catwalken och vi tror att corona pandemin är skyldig för vår önskan om mer underhållsvänliga hårfärger. Vi upplever att fler vill vara så nära sin naturliga hårfärg som möjligt. Allt från naturlig blond, till sand och kanelfärgade bruna toner kommer vi att se denna säsong.

Våra LumiShine DD Colors är perfekta för detta ändamål eftersom de ger ett naturligt och glänsande resultat.

Blondiner och pastellfärger

Blondthårjoico 5
Hisu lee Abk B Vd1gb VA unsplash 2020 12 16 205326 Blondelife lysfarge

Hår av @sashashairworld hos @sjakkmattfrisor

Blondiner och pastellfärger

Medan de naturliga nyanserna dominerade catwalken, så ska också de blonda nyanserna lyftas. Helst även blonda nyanser av pastell. Vi vill ha ett ljusare och lyckligare 2021.

Blonde Life är vår blonda färgserie som säkerställer en hälsosam blond färg i exakt den nyans du vill ha.

Våra Color Intensity ger den perfekta pastellfärgen för ditt hår.

90's bob

IMG 9467 1
Bodyshake Simon launay enzbuy Vyd 0 unsplash


90's bob

Vi är fortfarande inte trötta på 90-talet och det kommer att fortsätta att styra 2021. Vi vill ha lättskötta 90-tals frisyrer och helst den typiska 90-tals boben. För fint nordiskt hår är det den snäva boben som gäller. För de med en tjockare frisyr är det en bob med lite mer textur som gäller. Gemensamt för dem båda är att den hetaste boben ska gå till käkbenet. Denna bob är perfekt att forma med Bodyshake.

The 90's

IMG 0462
IMG 0461 Blonde life blonde

Modell @sykepleier.maria av @ks_hairdresser hos @duofrisorer


90-talet fortsätter

90-talet fortsätter också för dig som inte är tuff nog att klippa en kort bob. Medellånga längder till axlarna med struktur och helst med lite kortare front eller lugg är vad som gäller nu. Formen ska vara något fyrkantig med naturlig struktur och volym. En stramare bob är inte heller fel i denna längd.

Kom ihåg att ta hand om din hårfärg med rätt schampo och balsam.

Blonde Life Shampoo och Blonde Life Conditioner är perfekta för denna hårfärg för att bibehålla en klar och glänsande blond färg.

Shine on!

IMG 9487
KPAK CT GROUP 3 IMG 9472


Shine on!

Precis som vi är intresserade av en hälsosam kropp, är vi också intresserade av friskt och glansigt hår. År 2021 bör håret inte bara vara friskt, det ska också se friskt och glänsande ut på en mils avstånd. Du kan uppnå detta med våra fantastiska hårfärger, bra hårprodukter och rätt stylingprodukter.

K-PAK Color Therapy Shampoo och K-PAK Color Therapy Conditioner är den optimala duon för färgat och skadat hår. Serien bygger upp håret och lämnar det friskt, starkt och glänsande. Ja tack, för ett hälsosamt och strålande 2021!

Sidbenan

Flip Turn
IMG 6375 Beatricemeneghelli dl S7 Heq Ars Y unsplash

@alberitanicki av @duomalin hos @duofrisorer

Sidbenan

Mittbenan har styrt trenden i flera år, men nu vill vi se mer av sidbenan. Vi började se det förra året och det kommer att bli ännu starkare i år. Lägg det i ett fuktigt utseende eller använd det i ett vågigt hår. Vi tycker att det är supertrevligt tillsammans med 90-talets bob. Flip Turn är en superspray för att hålla sidbenan på plats hela dagen.

Lockar!

IMG 0465
IMG 0467 1 JOICO K PAK WAVES 2021 01 11 174733

Lockar

Vågor, lockar och struktur är verkligen tillbaka till fullo. Återigen hör vi 90-talet knacka på dörren, men i en modernare form. Använd locktång en kväll eller gå hela vägen och be om en texturbehandling hos din frisör.

Vi erbjuder framtidens permanentplattor gjorda i plast från havet; Waves of North. Dessa i kombination med K-PAK Waves ger dig exakt den struktur du eller dina kunder drömmer om. K-PAK Waves + Waves of North = drömvågor!

Big bows

IMG 9463
Zero Heat family styled2 IMG 0469


Big is the new black

När man trodde att trenden med håraccessoarer var över, blev tillbehören bara ännu mer. På catwalken såg vi allt från hårnät till stora diadem. Oavsett om du vill vara i centrum för en kväll eller behöver en extra accessoar så är det verkligen trenden för dig.

När du sätter upp håret med håraccessoarer är det fantastiskt att lufttorka håret. Zero Heat för tjockt hår och Zero Heat för fint/medium tjockt hår är fantastiska stylingprodukter att lufttorka håret med. De ger dig en perfekt känsla och struktur.

Mushroom

IMG 0483
Joico Lumishine gruppebilde demi liquids Beatricemeneghelli dl S7 Heq Ars Y unsplash

Hår av @idapet88 hos @gullsaksenannickenlorentzen

Mushroom blonde and brown

Denna vår ser vi både varma och kalla toner. Vi har blivit mycket förtjusta i dessa kalla och lite mörkare toner som kallas mushroom och de passar ofta oss i norden.

Under våren kommer LumiShine med nya glansiga och coola nyanser som hjälper dig på god väg till dessa toner - stay tuned!