Inpackningsguide

Joico erbjuder inpackningar för alla hårtyper och det kan vara svårt ”att hitta den rätta”. Här kommer en guide som gör det enklare för dig! Vill du förebygga skador i håret? Förlänga hållbarheten på hårfärgen? Framhäva blont hår? Återuppbygga håret med världens bästa hårinpackning? Oavsett behov – så har Joico inpackningen som passar din hårtyp!

Lexie janney Hk0 SKG616 T0 unsplash 1
Engin akyurt 4du1 ZB Isc OM unsplash Alina kovalchuk Bdr U Hhk PA0 M unsplash

Det finns många saker som påverkar vårt hår. Yttre miljöpåverkningar som solen, kyla, torr luft och föroreningar har stor inverkan på hållbarheten på hårfärgen och kvaliteten på vårt hår. Den mest uppenbara orsaken till att vårt hår blir skadat är kemiska behandlingar som till exempel färgbehandlingar och blekningar. Detta kallas för kemiska skador.

Värmeskador uppstår vid användning av värmeverktyg, som till exempel fönar, plattänger och locktänger. Det är viktigt att använda värmeskyddande produkter när du använder värmeverktyg. Det är ett faktum att fler och fler använder locktång och plattång dagligen, och det torkar ut och sliter mycket på håret.

Mekaniska skador är orsakat av hårborstning och användning av hårspännen och snoddar. Naturligtvis är det bra att vi kammar håret, men du kan göra några enkla steg för att göra det på ett skonsamt sätt. Nummer ett är att använda riktigt bra verktyg och produkter. Köp en bra hårborste från din frisör. Borsta håret medan hårinpackningen verkar eller använd en bra Leave-in spray som gör det enklare att reda ut håret. Om du använder mycket hårspännen och snoddar, passa på att variera med vart du sätter hårspännen eller använd de tjockaste som är mest skonsamma.

Färgbevarande!

Luster lock masque new packaging 2 200908 125103
Lauren fleischmann akfx OA Dw Nhk unsplash Tamara bellis Zk EM Wj 2 U unsplash

Bevara hårfärgen och reparera skadat hår
Perfekt för dig som har färgat hår och behöver extra vård efter kemiska behandlingar. K-PAK Color Therapy Luster Lock reparerar och stärker hela håret samtidigt som den skyddar hårfärgen. Håret blir omedelbart friskare med en spegelliknande glans. Behandlingen innehåller manketti- och arganolja som ger håret mycket mjukhet och vård utan att tynga ner. Sist men inte minst så är det många som älskar denna hårinpackning för att den doftar himmelskt gott!

No yellow!

Blonde life masque styled1 900x1200 big eu 768x1024
Were planning out our holiday party hair and this 200908 131506 IMG 4156

Credit: Randi @haarverket

Förebygg att den blonda hårfärgen gulnar och blir matt!
Alla som har blont hår känner till att håret fort blir gult och matt efter frisörbesöket. Det är otroligt mycket som påverkar den blonda hårfärgen. Allt från vilka produkter du använder, stylingvanor och yttre miljöpåverkan.

Blont hår är också extra skört och poröst. Det resulterar bland annat i att det lätt drar till sig föroreningar i luften, vilket i sin tur ger missfärgning. Vi kan jämföra det lite med ett par vita byxor, hur länge håller dem sig rena i väder och vind tror du? Om du använder vår inpackning från Blonde Life så slipper du bekymra dig för detta! Blonde Life Brightening Masque är en återfuktande behandling som effektivt tar bort klor och spår av mineraler som orsakar missfärgningar och ett matt hår. Resultatet blir ett kristallklart och glansfullt blont hår. För optimala resultat rekommenderar vi att använda hela Blonde Life-serien.

Förebygger skador och skyddar färgen!

Defy damage masque styled2 Jonathan borba q J2mhxmateo unsplash

Förebygger och skyddar håret mot skador
Om du vill förebygga och skydda håret mot skador, samtidigt som hårfärgen skyddas, är detta behandlingen för dig. Defy Damage Protective Masque vårdar och stärker hårets bindningar och bevarar färgen. Den skyddar mot värmeskador och mekaniska skador. Inpackningen motverkar kluvna hårtoppar och skyddar mot yttre miljöpåverkningar och värmestyling. Håret blir friskt, motståndskraftigt, starkt och glansfullt.

Nr. 1.

K Pak Reconstructor on gold glitter flatlay
Oladimeji odunsi AH Bv AI Vqk64 unsplash IMG 4174

Credit: @hairbyelianne Gullsaksen

För kemiskt behandlat eller poröst, skadat hår
Djupverkande proteinbehandling, fullspäckad med en kraftfull kombination av aminosyror och Joicos smarta keratinteknologi som återuppbygger de sköraste, mest skadade håren tillbaka till sitt friskaste skick! Inga andra hårinpackningar på marknaden har vunnit så många priser för bästa hårinpackning som K-PAK Reconstructor. Behandlingens otroliga återuppbyggande egenskaper och hur den förvandlar håret gör den till en favorit av miljontals frisörer.

Proteinspray!

Liquid reconstuctor new packaging 200908 161410 Ilyuza mingazova Qdnw Qi2 Dnr4 unsplash

Proteinspray för skadat, poröst fint hår
Viktlös Leave-in proteinkur som är perfekt för skadat, skört och fint hår. En kraftfull cocktail av aminosyror och keratin stärker och reparerar skadat hår omedelbart när det kommer i kontakt med håret. En otroligt bra produkt som kan användas varje gång du tvättar håret och produkten behöver inte sköljas ur!

Fukt till skadat hår!

Joico hydrator new 200908 121916
Tamara bellis G Rf LA7a Xl O4 unsplash Gary butterfield aa Msrtne Ig0 unsplash

Intensiv återfuktning till torrt, skadat hår
I Joico erbjuder vi tre olika fuktgivande inpackningar. K-PAK Hydrator är en bästsäljare och är perfekt för dig som har kemiskt skadat hår, torrt hår. Den får de torraste, mest skadade håren att kännas mjukt och lent igen. Håret förlorade lipider ersätts och förlorad fukt återställs omedelbart i torrt, skadat hår. Du kommer märka en snabb förbättring av hårets kvalitet, glans och smidighet. Håret blir dubbelt så mjukt med en glansfull yta.

Återfuktning!

IMG 4157
IMG 4158 Jordan opel P1e Iw1 CAWRM unsplash

Fuktinpackning till fint eller tjockt hår!
Har du tunt till medeltjockt hår är vår nya HydraSplash Gelèe Masque den perfekta fuktbehandlingen. Den behöver inte bekymra dig för att håret kommer tyngas ner eftersom den ger massa vård och fukt med en ultralätt känsla.

Har du tjockt eller lockigt hår är Moisture Recovery Treatment Balm den perfekta fuktbehandlingen för dig! Den innehåller bland annat jojobaolja och brunalger som tillför återfuktning på djupet, reducerar friss och gör håret mjukt, glansigt och friskt.

Protein + fukt

IMG 4173
Tamara bellis UGR7 Ar H Kqcc unsplash Mak mozza j1e Th Iiy Q5w unsplash

För dig som har lindrigt skadat hår!
K-PAK Revitaluxe är perfekt för dig som har lindrigt skadat hår. Denna behandling kan placeras mellan K-PAK Reconstructor och Hydrator, eftersom den består av den perfekta kombinationen av både proteiner och fukt. Håret blir mycket starkare, mjukare och mer fuktrikt efter varje användning.

K-PAK Revitaluxe är superbra att använda istället för sin conditioner då och då för att ge håret den extra styrkan och skyddet som det behöver.

FEEL THE JOI OF HEALTHY HAIR