Så stylar du ditt hår i höst!

Är du osäker på höstfrisyren? Misströsta inte – vi har fem olika frisyrer som gäller nu som du enkelt kan göra hemma själv!

Juli kosolapova Z Yjg Frg H Ykg unsplash 2022 09 05 121829 rgzw
1 3

”Embrance your curls” har nästan blivit ett slagord bland kvinnor med lockar – och på sociala medier trendar hashtaggen #curls som aldrig förr.

NYHET! Joico lanserar räddningen för dig med lockar! CURL CONFIDENCE DEFINING CRÈME, vårdande stylingkräm som definierar lockar, förhindrar frizz, ger vacker glans och fukt som lockigt hår behöver!

Fleur kaan w4 Dj3 Msh HQ0 unsplash

Trendig wet look går aldrig ur mode! Den superfräscha och enkla stylingen är lika het i höst. Vi älskar hur det ser ut som att du spenderat en ”evighet” på stylingen, när det bara tar några minuter att skapa frisyren.


Thiago goncalves o Gfdcz F Fuyo unsplash
5 4

Om du tar en titt på hur kändisstylister har stylat sitt hår under modeveckan runt om i världen den här säsongen så råder det ingen tvekan om vad som gäller i höst. En smidig och stram look har snabbt etablerat sig som en av de trendigaste stilarna just nu.

Kanske går du på en stram Chinjong, hästsvans eller fläta nästa gång du stylar håret lite extra?

En bas - många varianter!

Använd en kam eller borste och kamma in rikligt med Joigel Firm i torrt hår. För bästa resultat rekommenderar vi att du delar upp håret i flera sektioner. Börja med baksidan av huvudet och arbeta dig fram. Styla efter önskemål och avsluta med Powerspray.

Joigel Firm ger frisyren en härlig glans. Helt i linje med vad trenden kräver.

Web Use Small JPG JOICO Blonde Concave Layers JOICO Hair Collections Model 2 2022 09 07 082455 bllk
Web Use Small JPG JOICO Hair Collections Vivid Red Textured Layers 1 6

Color: Paul Watts. Cut & Styling: Marcus Giamattei. Art Direction: Bruno Marc Giamattei.

I motsats till sleek-trenden är stort hår med mycket rörelse väldigt mycket på modet just nu! Den gemensamma nämnaren för dessa stylingtrender är GLANS!

Frisyren ska vara voluminös med rörelse och mycket glans. För att uppnå denna frisyr krävs bra stylingprodukter. Vi gillar att jämföra hårprodukter med hudvård och smink. Vill du att ditt smink ska hålla bra hela dagen eller på en fest? Då vet vi att det behövs en bra bas – detsamma gäller för håret!

Viktig!

En bra primer är viktig! JOICO erbjuder flera bra leave-in-produkter, inklusive Defy Damage Shield. Denna storsäljare skyddar mot föroreningar, UV-strålar och värmeverktyg. Den skyddar även hårfärgen, ger extra glans och känslan av friskt hår utan att tynga ner håret.

Dom hill Jq Zl Sn I2ct A unsplash 2022 09 02 131637 qlru
 

Efter två år av pandemi har det varit en riktig festivalsommar! Trendsättare har setts på de flesta av de hippa festivalerna i sommar. Vi har blivit serverade moderiktiga outfits och frisyrer. En av trenderna som fortsatte var ”baby braids”. Denna Y2K-trend trädde i kraft tidigare i våras och kommer som tur är med oss ​​längre in i höstsäsongen.

Superenkelt!

Hårtrenden är två små flätor på vardera sidan av mittbenan. Variera utseendet genom att lägga till flera flätor i olika tjocklekar.