Sandhras 3-steg till friskt och stärkt hår

Den här 3-stegsbehandlingen är vägen till ett garanterat friskt hår. Joicos prispelönta K-PAK-serie är unikt utformad med Quadramine Complex – byggstenar av keratinprotein. Keratinproteinet består av molekyler i olika storlekar, som tränger in i de hålrum som finns i porösa hår och göra hårstråna hela, starka och glansiga.

Sandhra K pak

Steg 1

Börja med K-PAK Reconstructing Shampoo. Applicera i hårbotten, massera, låt löddra, skölj ur och applicera en gång till. Schamponera alltså två gånger.

Steg 2

Det är nu det händer! K-PAK Reconstructor är en inpackning som bygger upp ett trasigt hår inifrån och ut. Inpackningen innehåller också keratinproteinet som går in i hårstråt, fyller ut det och stärker det. Applicera i längderna, låt verka i 5 minuter och skölj ur.

Steg 3

För att få till den perfekta salongsbehandlingen så vill man också få in fukt i håret. Avsluta behandlingen med K-PAK Hydrator. Med den här inpackningen tillför vi massa fukt så att håret blir mjukt, följsamt och glansigt. Applicera i längderna, låt verka i 5 minuter och skölj ur.

Håret kommer kännas fantastiskt fräscht med den här salongsbehandlingen, som du i tre enkla steg kan göra hemma! Få en skinande och glänsande look med den här magiska serien från Joico

Joico newimage lowres 5
Joico newimage lowres 8 Joico newimage lowres 1

FRÄSCHT HÅR MED K-PAK

Sandhra Johnsson, Influencer, Hårstylist & Make-up artist

"Jag fick upp ögonen för Joico för över 15 år sedan när jag jobbade som frisör. Sedan dess har detta varit ett av mina favoritvarumärken inom just hårvård. Det här är en superlösning i tre steg, till alla som har slitet hår. Håret kommer kännas så fräscht efter den här salongsbehandlingen."