Ta hand om ditt sommarhår

Ingenting slår ett friskt och starkt hår. Ett vackert, friskt och glansfullt hår har en utstrålning som skapar magi och som omgivningen direkt lägger märke till!

Namnlös design 14

Hydra splash
shampoo

Ett rikt löddrande shampoo som lämnar en lyxig känsla i håret. Rengör noggrant utan att ta bort hårets naturliga fukt. Håret känns mjukt och återfuktat utan att tynga ner. Optimal för hela familjen

Hydrasplash
 

Hydra splash
Conditioner

Unikt, lätt conditioner som ger tunt, fint – till mellantjockt hår den återfuktning som det behöver. Utreder även de finaste hårstråna. Håret blir mjukt och återfuktat. Optimal för hela familjen

Moisture

Moisture recovery
Shampoo

Ett lyxigt shampoo som gör alla tjocka/grova och törstiga hår otroligt mjuka. Återupplivar samt återställer elasticiteten och slätheten vid varje tvätt.

Moisture recovery
Conditioner

Vårt lyxiga conditioner återställer det som daglig styling och yttre miljöpåverkan sliter på – genom att omedelbart lämna håret mjukt, slätt och glansigt.

Namnlös design 18

K-PAK Color Therapy
Luster lock multi-perfector

För dig som vill bevara hårfärgen

Mirakelsprayen som ger ett dagligt skydd och ökad glans. Denna silkeslena leave-in behandling lämnar håret med ett osynligt men kraftfullt skydd mot värmeverktyg och UV-strålar som lätt kan tona ur hårfärgen. Ger även ett mjukt, silkeslent hår med en fantastisk glans.


1

Blonde Life Brightening
Conditioner

Bevarar färgen ren och klar, återfuktar och mjukgör. Ger fantastisk glans, direkt utredande, lämnar ett silkeslent hår och gör blonda hår klarare genom att ta bort klor och spår av mineraler som orsakar missfärgningar och ett matt hår.


Blonde Life Brightening Shampoo

Vårdar och ger en ren och klar färg.
Sulfatfri, återställer hårets naturliga pH-värde, tar bort klor och spår av mineraler som orsakar
missfärgningar och bevarar en klar skinande nyans.

Cool or bright
 

Ge ditt hår en extra kick i sommar

Kombinera dessa två, först "brighta upp" håret och sedan fylla på med kalla pigment. Detta kommer göra att din kalla nyans i håret håller sig glansig och fin och inte mattas ned.

3

Blonde Life
shampoo

Bevara dina kalla toner med Blonde Life Violet Shampoo.

Ett rikt löddrande, sulfatfritt schampo som omedelbart neutraliserar oönskade varma och gula toner, så att blonda hår bevaras kalla.

- Rengör med briljanta mässingsneutraliserande egenskaper, fri från SLS/SLES Sulfater* och som omedelbart tar bort oönskade gula toner och lämnar håret med en kall nyans.

• Rikt lödder som skonsamt rengör håret
• Sulfatfri*


2

Blonde Life
Conditioner


Vårda och neutralisera med Blonde Life Violet Conditioner. i en enda briljant applicering.

Med en färgbalanserad formula ger den allt vad kalla blonda hår behöver - glans, fukt och skydd, samtidigt som den tar bort varma toner.

• Vårdar och skyddar sköra, blonda hår
• Reder ut håret på ett fantastiskt sätt

Glad sommar