Daisy Beauty Awards 2021

Vi är otroligt stolta över att kunna berätta att vi är en av fem finalister i Daisy Beauty Awards 2021 med Joico K-Pak Reconstructing Shampoo & Conditioner i kategorin Årets Hårvård och Styling. Daisy Beauty Awards går av stapeln i februari 2021 och vi håller alla tummar vi kan för vår fantastiska duo!

Den relanserade K-PAK-serien är uppdaterad med en ljuvlig doft och den senaste JOICO SmartRelease™ liposomteknologin som reparerar, stärker och skyddar håret på djupet precis där det behövs. Tack vare K-PAKs återuppbyggande och reparerande egenskaper, återuppbyggs håret inifrån och ut och resultatet blir ett friskt, glansigt och vackert hår. JOICO SmartRelease™ är en innovativ teknologi med ett unikt leveranssystem av liposomer, som kontinuerligt släpper ut tre vårdande ingredienser - Arginin, Keratin och Nyponfröolja.

K Pak Smart Release 800x800

Daisy Beauty Awards delas ut till de bästa produkterna som har lanserats eller relanserats föregående år, Daisy Beauty Awards 2021 delas alltså ut till nyheter från 2020.

Vinnarna utses genom en process i flera steg, bland annat genom att fråga alla de 60 jurymedlemmarna vilka nyheter de tycker har varit extra bra under året som gått. Även medlemmarna i gruppen Friends of Daisy Beauty, många olika skönhetsinfluencers och Daisy Beautys medarbetare tillfrågas.

Företag kan inte själva föreslå sina produkter till Daisy Beauty Awards. Istället tar oberoende beautyinfluencers, skönhetsfantastiska tidningsläsare och kunniga journalister fram finalister i de 12 tävlingskategorierna. Inget företag betalar för att vara med och tävla.

När de 60 finalisterna är utsedda testas var och en av dem av juryn. Det finns en jurygrupp med fem jurymedlemmar i var och en av de 12 tävlingskategorierna. Varje finalist testas alltså av fem personer, som sätter betyg 1-5 på finalisterna. Den som får flest poäng vinner.