Kbond20 Power Masque

JOICO GÖR DET IGEN.... - möt vår mest kraftfulla behandling någonsin!

KBOND20 2
@michelle.katrinhair


Med den prisbelönta K-PAK keratin-teknologin och egenskaperna hos Defy Damage, får du nu proteiner, fukt och bindningsuppbyggnad i ett enda produkt!

KBOND20 POWER MASQUE ger allt ditt hår behöver!

En kombination av återuppbyggande keratinproteiner och rik fukt ger en fantastisk känsla och silkesmjukt hår. Håret känns fylligt med luftigt volym och vacker glans. Samtidigt stärks hårbindingarna för elasticitet, styrka och en hälsosam look.

KBOND20 teknologi 2000x1600


VAD ÄR HEMlIGHETEN?

Vad betyder KBOND20? "K" står för prisbelönt K-PAK Keratin Technology. "20" representerar kombinationen av 18 aminosyror som finns naturligt i håret, tillsammans med Moringa Seed Oil och skyddande Protective Lipid.

Detta är det bästa från två världar i ett och samma produkt och vår mest kraftfulla bindningsbyggare någonsin!

Skärmbild 2024 04 05 102815

Q & A


Många bindningsbyggande produkter kräver att man använder balsam eller fuktighetsbehandling efteråt, måste man göra det efter KBOND20?
Nej, denna unika keratinbindningsprodukt innehåller även gott om fuktighet som förhindrar att håret bryts. Det blir smidigt och starkt med en fantastisk känsla! Dess pH-värde på 3,5-4,5 sänker också hårets pH-värde och stänger fjällskiktet.

Vilken schampo ska jag använda tillsammans med KBOND20? Vi rekommenderar K-PAK Shampoo eller Defy Damage Shampoo tillsammans med KBOND20.

Vilken behandling rekommenderas om håret är mycket poröst och extremt skadat efter blekning och uppljusning? Om håret är extremt skadat rekommenderas en ren proteinkur och K-PAK Reconstructor i kombination med K-PAK Hydrator.

Kan jag använda KBOND20 efter kemiska behandlingar? Ja, den är perfekt att använda efter kemiska behandlingar och det bästa är att du kan ta med dig den bästa vården för underhåll hem.

Är KBOND20 en kombination av K-PAK Reconstructor och Defy Damage bindningsbyggnadsteknologi? Ja, du kan se det som att K-PAK och Defy Damage har fått ett nytt familjemedlem tillsammans, och resultatet är KBOND20. Det bästa från två världar, med K-PAK keratinteknologi och bindningsbyggande i ett och samma produkt.

Kbond20 silkemyk