KOLLAGEN för håret!

Vår nya generation av lyster-boostande formulas sätter torra, spröda och svårhanterliga hårstrån på vägen mot en strålande framtid. YOUTHLOCK är berikad med Kollagen och Buritifruktolja, som ger håret en fantastisk glans och lyster!

Kollagen - Återställer förlorat kollagen, stärker
och återfuktar åldrande hår för en hälsosam och ungdomlig look.

Buritifruktolja - Ger fukt och lyster till håret, vilket gör det medgörligt och mjukt med en fantastisk glans.

YouthLock Shampoo, Conditioner, Masque och Blowout Crème är precis vad du behöver om du upptäcker att ditt hår blir strävt och livlöst, saknar elasticitet och rörelse, glans och återfuktning.

Namnlös design 10

Älska ditt hår vid varje ålder med YOUTHLOCK!

Vår nya kollektion som återupplivar ungdomlig stuns, glans och hanterbarhet; samtidigt som den låser in starkt, glänsande hår. Formulerad med kollagen är denna fantastiska kollektion ditt val för mogna, trötta hår!

Före 2
Otrolig uppfräshning av Tove Persson @kompaniettowe på salong @kompanietskovde . Grått hår eller behandlat från grått hår, båda passar perfekt för Youthlock serien!
Namnlös design 12
 

Hår förlorar viktiga näringsämnen och vitaminer!

Har du någonsin känt att ditt hår har förändrats? Kanske har du grått hår, saknar volym och spänst, eller känns ditt hår torrt utan glans? Håret förlorar gradvis viktiga näringsämnen och vitaminer som håret behöver för att bibehålla ett ungdomligt hår.

Förebyggande

Det är känt att vår hud förändras med åldern. Anti-age och kollagenprodukter rekommenderas redan i början av tjugoårsåldern för att förhindra rynkor och bristande elasticitet i huden. Detta gäller även håret!

NU LANSERAR VI YOUTHLOCK!

Ett färgbevarande sortiment av föryngrande funktioner. Serien är berikad med Kollagen, Keratin och Buritiolja för att ge dig vackert, glansigt och fylligt hår med en ungdomlig lyster.

Kollagen för håret

YOUTHLOCK Shampoo

Kollagenberikad rengöring som verkligen ger nytt liv till håret. Tillräckligt mild för daglig användning. YouthLock shampoo ger en utmärkt möjlighet att skonsamt rengöra trötta hårstrån och återuppliva glansen, livfullheten och lystern i håret.

YOUTHLOCK Conditioner

Är den kollagenberikade lösningen för moget hår som är torrt, sprött och som förlorat sin livfullhet. Detta fuktgivande balsam förvandlar hårets fyllighet och stuns samt ger tillbaka dess glans och mjukhet. Samtidigt som hårets ungdomliga livfullhet återupplivas igen.

YOUTHLOCK Treatment Masque

Möt den djupt vårdande behandlingen som avslöjar ditt hårs glansdagar. Med Youthlock Treatment Masque förvandlas frissigt, torrt och ohanterligt hår till ett lysterfullt, mjukt och fylligt svall med en helt ny livfullhet.

YOUTHLOCK BlowOut Crème

Ta tillbaka glansen och den lyxigt mjuka känslan i ditt hår med Youthlock Blowout Crème. Denna fönkräm hjälper till att skydda moget hår från att brytas av samt minska håravfall. Dessutom skyddar den mot luftfuktighet och friss.

Namnlös design 13

SmartRelease™

Vår nya generation av lyster-boostande formulas sätter torra, spröda och svårhanterliga hårstrån på vägen mot en strålande framtid. Tillsammans med Joicos unika teknologi SmartRelease™ verkar serien vårdande och reparande inifrån och ut.