Meet Your Perfect Moisture Match

Har du tjockt, grovt hår eller tunt, fint hår? Joico erbjuder återfuktning för alla hårtyper!

Moisture Recovery har varit en av våra bästsäljande serier i många år. Den är allra bäst lämpad för tjockt eller grovt torrt hår. Nu erbjuder vi också äntligen en fuktserie som är anpassad för tunt, fint till mellantjockt hår, nämligen HydraSplash.

Park street 2 K0kz MLO Qjg unsplash
DSCF2306 Josiah weiss q MXX Uv CH98 Q unsplash

Feel the JOI of healthy hydrated hair!

Brist på fukt gör att håret blir torrt och livlöst. De flesta känner till hur man behandlar torr hud. De flesta kvinnor och män använder en fuktkräm och vissa kan också använda ett ansiktsserum för en len och frisk hud. Detsamma bör appliceras till ett torrt hår!

VARFÖR BLIR HÅRET TORRT?

Det finns många faktorer som torkar ut vårt hår. En av orsakerna tillsammans med kemiska behandlingar är klimatet som har en stor påverkan på både håret och huden. Under vintern behöver vi mer fukt eftersom kylan och det torra inomhusklimatet gör håret torrt, livlöst och statiskt. Bra återfuktande produkter är lösningen. I vår nya fuktserie HydraSplash erbjuder vi en supervårdande leave-in produkt som heter HydraSplash Replenishing Leave-In. Den fungerar som ett serum till håret och ger en omedelbar effekt. Har du statiskt eller torrt livlöst hår, kommer den omedelbart lugna ner håret och ge ett friskt, vackert utseende utan att tynga ner!

Nina strehl TP7sgx TWV To unsplash
HYDRA SPLASH styler Logan fisher 007n S2h J0fw unsplash

HydraSplash Replenishing Leave-in fungerar som ett serum till håret och ger omedelbar effekt!

Under vintern behöver vi mer fukt eftersom kylan och det torra inomhusklimatet gör håret torrt, livlöst och statiskt. Bra återfuktande produkter är lösningen.

Vår- och sommarhalvåret är en härlig ljus tid. För vårt hår kan det bli en del utmaningar när vi är ute i solen mycket. Precis som huden torkar solen även ut håret. Använd UV-skydd när du är ute i solen och fyll ditt hår med massor av fantastiska fuktgivande produkter i duschen.

Har du tunt till mellantjockt hår är vår nya HydraSplash Hydrating Gelèe Masque den perfekta återfuktande inpackningen. Du behöver inte längre oroa dig för att håret tyngs ner eftersom den är rik på vitamin A, C och E plus en bra källa till elektrolyter som släcker törsten i torra hår.

Har du tjockt eller lockigt hår är Moisture Recovery Treatment Balm den perfekta återfuktande inpackningen för dig! Den innehåller bland annat jojobaolja och brunalger som ger massor av fukt, lugnar ner frissiga, bångstyriga lockar och gör håret otroligt mjukt, glansigt och vackert.

Dominic sansotta Af R17fn WW7 U unsplash
Solen torkar ut håret och huden under sommaren och därför måste vi fylla håret med bra återfuktande produkter.

JOICO Hydra Splash Hydrating Gelee Masque 150ml
Guillaume bolduc TRB2o Mrq Df Y unsplash MOISTURE RECOVERY balm

Har du tjockt eller tunt torrt hår? 3-5 minuter extra i duschen är allt som krävs för dessa intensivt återfuktande inpackningarna att stärka, upprätthålla fukten, lugna ner frissigt hår och ge fantastisk glans och mjukhet.

Baylee gramling a3xr2m Vj T5 M unsplash
DSCF2393 Lexie janney Hk0 SKG616 T0 unsplash

Styling och speciellt föning och värmestyling kan orsaka mycket skada och torka ut vårt hår om vi inte skyddar det ordentligt. Lyckligtvis har vi många produkter som ger bra skydd mot värmeverktyg. Det är viktigt att du rådfrågar din frisör vad som är bäst för din hårtyp och dina stylingvanor.

DSCF2331
Fråga din frisör och hitta dem perfekta återfuktande produkterna för ditt hår!