Wake up to dream hair

Skönhetssömn har fått en helt ny mening med vår innovativa nya nattmask! Applicera några pumpar i håret och vakna med ett synligt friskare hår på morgonen.

Mathilde langevin unsplash Volumkrøller joico

Om du har svårt att avsätta tid för en hårbehandling i en hektisk vardag är det din räddning! Allt du behöver göra är att applicera några pumpar på torrt hår före du går och lägger dig. Masken absorberas snabbt i håret och sprids inte på sängkläderna.

Kanske bäst av allt, du behöver inte skölja ut det på morgonen, bara styla ditt hår som vanligt.

Defy Damage Sleepover nattmask, stärker hårbindningar, motverkar kluvna toppar och fyller håret med omsorg - medan du får din skönhets sömn!

Rise and shine

SLEEPOVER MASQHE
Anthony tran unsplash Bruce mars w Bu PC Qiweu A unsplash

It is not magic -it is science!


Nattmasken är en liten vårdbomb och innehåller noggrant utvalda ingredienser som ger ett friskt vackert hår; Hårets egna byggstenar; keratin och arginin, reparera hela håret inifrån och ut. Nyponolja ger mjukhet och glans till nagelbandet.

De speciella ingredienserna; Skyddande lipid skyddar mot yttre påverkan och finns naturligt i vårt hår. Moringa Seed Oil, en rik källa till antioxidanter, vitaminer, zink och kiseldioxid, som är väsentliga för att skapa friskt, starkt och glänsande hår.

Vår unika teknik, SmartRelease Technology, innebär att vårdämnena transporteras in i håret från den innersta delen av märgen till den yttersta delen av fjällskiktet.

Du kommer omedelbart att märka skillnad i ditt hår!


DAYCREME NIGHT CREME DEFY DAMAGE

Vi jämför gärna hudvård med hårvård!

Defy Damage Protective Shield kan jämföras med en dagkräm för huden, som skyddar håret från UV-strålar och alla andra yttre påverkningar som tex värmeverktyg, skador från hårborstar, tofsar och accessoarer som är i håret. Sist men inte minst kyla och föroreningar, som torkar ut och gör håret sprengt, missfärgat och livlöst.

Defy Damage Sleepover Masque - är en nattmask som kan jämföras med en ansiktsmask. Det vårdar och reparerar djupet i håret och all magi händer när du sover.


DD PLEIE
Defy Damage Sleepover Teaser Ingredients 1 Melissa dupont if1 Tnl6 d Ms unsplash

Vår innovativa nyhet är ett perfekt tillskott till Defy Damage, som är en unik serie som omedelbart ger resultat du kan se och känna!

Vi är stolta och glada att så många är nöjda med våra produkter. Jocio är känd för att vara bäst för att bota och bygga upp hår. Om du är bra på att ta dig tid för egenvård har vi hårkurer för alla hårtyper.

Defy Damage Sleepover nattmask, perfekt för dig som har en hektisk vardag och saknar att ha tid att sätta in hårvårdsrutiner. Masken kan användas 2-3 gånger i veckan, eller efter behov. Det kan naturligtvis kombineras med andra hårkurer och användas en gång i veckan.

Skönhetssömn har fått en helt ny mening!

JUST WAKE UP AND GLOW!