När rekommenderar vi att använda Blonde Life Shampoo och Conditioner eller Blonde Life Violet Shampoo och Conditioner?

Våra unika produkter för blonda hår tar hand om den blonda hårfärgen på olika sätt.

Om man har en klar och ljus nyans som man vill bevara, men som man nödvändigtvis inte önskar bli kallare, är Blonde Life det rätta valet. Denna kundgrupp är stor, eftersom det är många som upplever att färgen gulnar fort och önskar att bevara nyansen som den var när den var nyfärgad. I dessa fall är Blonde Life perfekt.

Motverka varma och gula toner i blonda hår!

Blond Life Brilliant Glow Model 2 Online Only Jpg HR Org 4g C71z Hw

BLONDE LIFE Brightening Shampoo och Brightening Conditioner kan användas dagligen för att vårda och bevara en klar och ren blond hårfärg.

Web Use Small JPG JOICO Blonde Life Group Shot Care 2

Blonde Life Violet är perfekt för de som har en kall, blond färg och som önskar att upprätthålla och bevara den kalla färgen. Blonde Life Violet är också perfekt att rekommendera till kunder med grått hår. För optimala resultat och för att tillföra kalla pigment är det viktigt att informera kunderna om verkningstiden och att använda både Blonde Life Violet Shampoo och Conditioner.

Båda serierna är perfekta att kombinera med Blonde Life Brightening Oil och Foam.

Blonde Life Violet bevarar en iskall blond färg!

G5 Myn YMA Blond Life Brilliant Tone Model 1 Online Only Jpg HR Org

Nya Blonde Life Violet-duon är räddningen för blondiner som önskar att bevara en kall blond färg! Blonde Life Violet Shampoo och Conditioner neutraliserar oönskade varma och gula toner samt bevarar iskalla vackra toner i blonda hår.

Blonde Life Violet Smoothing Foam

Blond Life Brilliant Tone Model 3 Online Only Jpg HR Org J ZTZNR Ew

Blonde Life Violet Smoothing Foam bevarar en klar färg i kallt blont hår!

Optimalt för hår som är slitet, skadat och som önskar en kall färg och silkesmjuk känsla. Blonde Life Violet Smoothing Foam är perfekt att ta med under semestern när håret lätt blir missfärgat, slitet och torrt. Vård, färgkorrigering och styling i en och samma produkt!

Blonde Life Brightening Oil ger massa vård och en kristallklar glans utan att tynga ner!