BLONDE LIFE - Vi går mot ljusare tider!

Alla blondiner vet hur svårt det kan vara att bevara sin blonda färg kall eller klar och att undvika att håret gulnar och blir matt. Joico har knäckt koden med sina ultimata lösningar för blonda hår med våra Blond Life serier.

Keep your bright blonde

Skärmbild 2022 03 03 115753 BLONDE LIFE SHAMPOO CONDITIONER MASQUE HR

Blonde Life serien bevarar din klara och fina blonda hårfärg, motverkar varma, gula toner i håret samtidigt som du får en otrolig lysterfull glans och mjukhet. Blonde Life tar även bort klor och spår av mineraler som orsakar missfärgningar och matt hår. Samtidigt som dom återfuktar intensivt och mjukgör.

Brightening Shampoo

JOICO Blonde Life Shampoo Flat Lay 1
Skärmbild 2022 03 03 144102 Skärmbild 2022 03 03 120950

Använd Blonde Life Brightening Shampoo för rengöring, vård och en ren och klar färg. Blonde Life är sulfatfri och fungerar som en detox för blont hår. Den rensar skonsamt bort alla beläggningar som lägger sig på håret och gör det missfärgat, gult och matt. Samtidigt innehåller de näringsrika oljor: Tamanu- och Monoiolja, som fyller håret med fukt och essentiella fettsyror som skyddar hårfärgen. Oljorna ”polerar” ytan och ger en fantastisk glans, utan att tynga ner håret!

Brightening Conditioner

JOICO Blonde Life Conditioner Flat Lay 2
093 JOICO Blonde Life Conditioner Flat Lay 1

Av @colorbyserge

Blonde Life Brightening Conditioner ger vård på djupet samtidigt som den har en lätt formula som inte tynger ner. Balsamet återupplivar omedelbart blont hår och ger de en fantastisk glans. Produkten tar bort klor och spår av mineraler som orsakar missfärgningar och matt hår. Använd Brightening Conditioner i rent, fuktigt hår. Låt verka i 2-3 minuter för att sedan få ett silkeslent hår med en klar blond färg.

Brightening Masque

Skärmbild 2022 03 03 143128
Skärmbild 2022 03 03 142802 TEXTURE QUICKTONER HR

Blonde Life Brightening Masque återfuktar intensivt, utreder och mjukgör håret samtidigt som det ger håret en helt otrolig glans. Även masquen gör blonda hår klarare genom att ta bort klor och spår av mineraler.
Byt ut Brightening Conditioner till denna inpackning när ditt hår behöver det lilla extra.


Brilliant Glow Brightening Oil

JOICO Blonde Life Brilliant Glow Flat Lay 1
Skärmbild 2022 03 03 143304 Blonde Ambition Social post Oil

Få omedelbart ökad lyster även i de allra ljusaste blonda håren med Blonde Life Brilliant Glow Brightening Oil. Den tillför även näring och skyddar alla sköra hårstrån.
Blonde Life oljan ger en helt otrolig glans, gör håret 7x starkare och motverkar friss.

Funkar utmärkt som daglig användning för att förhindra skador, motverka friss och ge näring till ditt blekta hår samt lämnar det mjukt och silkeslent

Keep your cool

JOICO Blonde Life Violet Shampoo Conditioner Flat Lay 1
Skärmbild 2022 03 03 121310 JOICO lifestyle Blonde Life Violet

Om du har en kall blond färg och önskar att bevara den kyliga tonen så länge som möjligt är Blonde Life Violet perfekt för dig. Både Shampoo och Conditioner innehåller lila pigment som eliminerar gula toner. För optimal effekt, använd både Blonde Life Violet Shampoo och Conditioner. Balsamet har ett något surare pH-värde vilket gör att de kalla pigmenten förseglas ännu bättre in i håret. Låt både schampot och balsamet verka några minuter var, och du får en iskall, klar och vacker blond färg!

Violet Shampoo

JOICO Blonde Life Violet Shampoo Flat Lay 1
Etter bilde 2 oak JOICO Blonde Life Violet Shampoo Flat Lay 3

Av @hairbykarolinevalderhaug @oakfrisorer

Blonde Life Violet Shampoo är ett rikt löddrande, sulfatfritt schampo som omedelbart neutraliserar oönskade varma och gula toner, så att blonda hår bevaras kalla. Shampoot är fritt från sulfater och har lätt förhöjt pH-värde som gör att färgpigmenten lättare tränger in i håret. Det skyddar och vårdar ditt hår samtidigt som det bevarar den iskalla blonda färgen utan att bli lila.
Applicera i vått hår och låt verka i 1-3 minuter, skölj noggrant för att sedan försegla de kalla pigmenten med Blonde Life Violet Conditioner.

Violet Conditioner

JOICO Blonde Life Violet Conditioner Flat Lay 2
3efter 2021 09 21 105447 JOICO Blonde Life Violet Conditioner Flat Lay 4

Av @hairbyfridaholm

Vårda och neutralisera varma och gula toner med Blonde Life Violet Conditioner. Balsamet tillför och förseglar kalla pigment i håret samtidigt som det ger glans, återfuktning och skydd. Ger fantastisk utredning och tack vare den lätta formulan tynger den inte ner tunna, fina hår.

Blonde Life eller Blonde Life Violet?

Honeyblonde eiehair
Blonde life blonde LILLA SHAMPOO BLONDE LIFE VIOLET

By @eiehair @digghair

När rekommenderar vi att använda Blonde Life eller Blonde Life Violet?

Våra unika produkter för blonda hår tar hand om den blonda hårfärgen på olika sätt. Om man har en klar och ljus nyans som man vill bevara, men som man nödvändigtvis inte önskar bli kallare, är Blonde Life det rätta valet.
Denna kundgrupp är stor, eftersom det är många som upplever att färgen gulnar fort och önskar att bevara nyansen som den var när den var nyfärgad.
I dessa fall är Blonde Life perfekt. Blonde Life Violet är perfekt för de som har en kall, blond färg och som önskar att upprätthålla och bevara den kalla färgen. Blonde Life Violet är också perfekt att rekommendera till kunder med grått hår.
Båda serierna är perfekta att kombinera med Blonde Life Brightening Oil.