K-PAK

K-Pak är perfekt för dig som har ett skadat, slitet hår. Serien återuppbygger håret på de ultimata sättet genom att reparera, stärka och skydda hårt precis där det behövs. Håret återuppbyggs inifrån och ut och resultatet blir ett friskt, glansfullt hår.

K-pak

JOICO K Pak Flat Lay 1
JOICO Lifestyle photography KP 1 JOICO Lifestyle photography KP2


K-PAK-serien består utav sex produkter som är uppdaterad med den senaste JOICO SmartRelease™ liposomteknologin som reparerar, stärker och skyddar håret på djupet precis där det behövs. Håret återuppbyggs inifrån och ut och resultatet är ett friskt, glansigt och vackert hår.

K-PAK består av stärkande och skyddande ingredienser, så som - Keratin, Arginin och Nyponfröolja

Clarifying Shampoo

JOICO K Pak Clarifying Shampoo Flat Lay 2 JOICO K Pak Clarifying Shampoo Flat Lay 1

K-PAK CLARIFYING SHAMPOO är ett djupt detoxande schampo som skonsamt rengör håret och effektivt tar bort produktrester och föroreningar som stylingprodukter, klor, hårt vatten och yttre miljöpåverkan kan lämna efter. Resultatet blir ett glansigt och friskt hår med stuns.

Fantastisk att använda efter en utekväll med mycket produkter i håret eller varför inte en söndag när du lägger en hårinpackning och ansiktsmask efter.

Reconstructing

JOICO K Pak Reconstructing Shampoo Flat Lay 3
JOICO K Pak Reconstructing Conditioner Flat Lay 1 JOICO K Pak Reconstructing Shampoo Conditioner Flat Layjpg


K-PAK RECONSTRUCTING SHAMPOO & CONDITIONER
"To repair damaged hair" och den håller vad den lovar.

K-PAK RECONSTRUCTING SHAMPOO
Ett återuppbyggande schampo för skadat och slitet hår. Utvecklad med keratin och extrakt från guavafrukt som tränger in och reparerar de skadade delarna i håret, utan att tynga ner!

K-PAK RECONSTRUCTING CONDITIONER
Balsam som kan användas dagligen konditionerar, utreder och återuppbygger håret. Lämnar håret omedelbart glansigare, stärkt och utrett.

Perfekt för skadat, poröst eller kemiskt behandlat hår. Förbättrar omedelbart hårets elasticitet, styrka och glans. Om du vill få ett starkare och friskare hår är dessa produkter något som du verkligen vill, & behöver ha hemma!


Keratin & Arginin som finns i hela K-PAK-serien tränger in i håret för att reparera skadade områden och stärka håret.

Treatments

JOICO K Pak Hydrator Flat Lay 2
K Pak Reconstructor lifestyle image K Pak treatments lifestyle image


För att reparera skadat hår behövs ibland en extra boozt av vårdande och reparerande ingredienser, i K-PAK finns det två treatments perfekta för denna uppgift!

K-PAK RECONSTRUCTOR
Deep-Penetrating Treatment for damaged hair


Vår egna stolthet och prisbelönade favorit som var startskottet för hela K-PAK! Fullpackad med en kraftfull kombination av aminosyror och Joicos smarta keratinteknologi kommer denna behandling på endast 5 minuter återuppbygga och stärka sköra hårstrån för att omedelbart återställa håret till ett perfekt skick.

Behandlingens otroliga återuppbyggande egenskaper och hur den förvandlar håret gör den till en favorit av miljontals frisörer.

K-PAK HYDRATOR
Intense Treatment for dry, damaged hair

Intensivt återfuktande behandling som tillför fukt till extra torrt, överprocessat hår och som lämnar håret mjukt och lent igen.
K-PAK HYDRATOR
återställer omedelbart förlorad fukt till torrt, skadat och slitet hår. Du får ett otroligt mjukt hår och glansen är outstanding!
Hårets elasticitet förbättras redan efter första användningen och gör det lätthanterligt och smidigt.

Hur ofta ska man använda en Treatment?

Kul att du frågar! Vi beautyjunkies tycker att en gång i veckan är minimun! Söndagsmasken är obligatorisk hos oss, och kanske en gång mitt i veckan beroende på hur ofta du tvättar håret.

Använd gärna en handduk för att få bort överflödigt vatten ut håret innan du applicerar en inpackning, det är nämligen lättare för håret att ta upp produkten om håret inte är dyblött.

P.S. Det går utmärkt att lämna produkten längre i håret om du skulle önska!

Liquid Reconstructor

JOICO K Pak Liquid Reconstructor Flat Lay 2 JOICO K Pak Liquid Reconstructor Flat Lay 1


K-PAK LIQUID RECONSTRUCTOR
for fine, damaged hair

Wow, wow, wow! Flytande GULD på flaska, har ni hört något liknande?!
K-PAK LIQUID RECONSTRUCTOR är en kraftfull cocktail med aminosyror, den smarta keratinteknologin stärker och reparerar ett skadat hår direkt vid kontakt med håret. Den återuppbyggande sprayen har allt du älskar från den prisvinnande K-PAK Reconstructor och är perfekt för fina, sköra hår tack vare den lätta leave-in-formulan.

Den appliceras i rent, fuktigt hår. Spraya i håret, fokusera på topparna eller andra mycket skadade områden. Kamma igenom och styla som vanligt. Så enkelt är det att ta hand om sitt hår!

Så har du ett slitet och behandlat hår som verkligen behöver byggas upp, är K-PAK är serien för dig!

KPAK GROUP 21