Undvik skador under kemiska behandlingar

Med vår unika Defy Damage-salongbehandling förhindrar du att håret skadas av kemiska behandlingar. - På bara 5 minuter!

"Med Defy Damage Pro 1 spray känner jag mig säkrare under blekningsprocessen" Therese Trulsen, Therese Hoff Dame och Herrefrisør

"Det finns många anledningar till varför jag använder Defy Damage. När jag förklarar för kunden varför jag använder det är de imponerade och känner sig trygga på den behandling jag kommer att utföra. För vem kommer inte att undvika att håret blir skadat och en behandling som ger bästa möjliga resultat? "

Blondthår joico 4
Defy damage pro IMG 1120


"Med Defy Damage Pro 1 spray känner jag mig säkrare under blekningsprocessen. Det hjälper mig att bleka håret till en ännu ljusare nivå, utan att det skadas! Håret blir starkare och glänsande, dessutom blir färgen bättre och kommer ännu finare fram i håret.

Bonusen i slutet är när kunden känner sitt eget hår och tycker att håret är mycket friskare och mjukare att ta på efter en bra blekbehandling än tidigare !! @theresetrulsenhair

Therese T
DSCF5799 Blonde life lightener

Therese @theresetrulsenhair

"Genombrottet som satte en helt ny standard för frisörer & kunder"

STEG 1: En ultratorr spray som omedelbart skyddar håret från kemisk skada, ger en bättre färgning och en jämnare blekning.

STEG 2: En intensiv behandling som återställer hårets bindningar, stärker och tillför fukt. Håret skyddas från skador, ser friskt och glänsande ut efter endast en användning.

Genom att använda Defy Damage säkerställer du:

  • 80% mindre risk för att håret går sönder
  • 5x starkare hår
  • Stärker och förnyar hårbindningar
  • Utjämnar hårets porositet för ett jämnare färgresultat
  • Bibehåller över 90% av färgintensiteten
  • Mjukare och bättre nyanser
  • Skyddar hårbindningen
  • Omedelbart mjukt hår
  • Fantastisk glans

Joico är NR. 1 på skadat hår.

Defy Damage pro 2

Vår historia och dedikerade resa och uppdrag av friskt hår började för över 40 år sedan.

Som det första företaget i historien började Joico använda humana keratinproteiner och alla aminosyror som finns naturligt i håret i sin teknik. Joicos uppfinning var helt enkelt- "Hår reparerar hår" - eftersom det helt enkelt inte finns något bättre sätt att bygga upp hår än hårets egna byggstenar.

Friskt hår är vårt uppdrag och kärnan i allt vi gör. Våra innovationer, vare sig det är kemiska produkter eller vård, är alla utformade för att återställa håret till sitt starkaste, mest strålande och hälsosammaste tillstånd efter varje användning.