6 tips för att få ordning på din hårkris

Det är många som upplever en liten hårkris i dessa dagar i samband med Covid-19. Vi har några tips som kan hjälpa dig lite på vägen och som gör det bästa av situationen för ditt hår.


Torrschampo

Torrschampo gör faktiskt att utväxten inte blir lika synlig p.g.a. att den lyfter rötterna och absorberar en del av oljan i hårbotten. Våra favoriter som ger dig lyft i hårbotten är dessa två.

Weekend Hair Dry Shampoo är ett torrschampo som ger känslan av ett nytvättat hår. Sprayen absorberar olja i hårbotten och håret känns rent med en fräsch doft. Detta kan ge intrycket av att utväxten inte är lika synlig.

Body Shake är egentligen inte ett torrschampo, men det är ett bra alternativ för dig som önskar mer spänst än vad ett torrschampo ger. Det är en torr aerosol-spray som ger fyllighet, volym och känslan av ett tjockare hår. Innehåller puder som ger massiv spänst i rötterna och som varar hela dagen.

Torrschampo

Chris lee 70l1t DAI6r M unsplash
Dscf8684 Dscf8330


Hårinpackning

Har du torra toppar som borde klippas kan en hårinpackning göra underverk. Ett friskt hår ser alltid bra ut och kan hjälpa dig att se bättre ut, oavsett om håret har utväxt och slitna toppar. Dessutom förbereder du håret inför nästa salongsbesök.

Unna dig hemmavård med en bra hårinpackning som ger dig massor av vård i form av fukt och proteiner.
K-PAK Deep-Penetrating Reconstructor har blivit utsedd till världens bästa hårinpackning av branschen i hela 15 år i rad. Och detta är inte utan anledning. Hårinpackningen återuppbygger ett kemiskt behandlat hår inifrån och ut med hårets egna byggstenar. Inpackningen tillför elasticitet, styrka och glans.

Avsluta gärna med en intensiv fuktbehandling i samma serie för maximal effekt - K-PAK Intense Hydrator. Denna återfuktande inpackningen är anpassad för torrt - och extremt torrt och skadat hår. K-PAK Intense Hydrator är dessutom är en oslagbar kombo att applicera efter K-PAK Reconstructor.

Låt båda inpackningarna verka i 3-5 minuter i handdukstorkat hår innan de sköljs ur.

Hårinpackning

Daniel rigdon It ZU0 H6pc3w unsplash
Dscf8526 Dscf8562


Håraccessoarer

Det är få saker som slår ett hårband under en dålig hårdag. Ta på dig ett snyggt hårband och direkt ser både du och ditt hår mycket fräschare ut.

Spraya gärna över med Hair Shake som ger fantastisk volym och textur till håret. Detta passar väldigt fint i kombination med hårbandet.

Hårband

IMG 9826
Dscf9056 112636812


Kall blond färg

Har din blonda hårfärg fått varma och gula toner den senaste tiden? Då kan Blonde Life Violet Shampoo och Blonde Life Violet Conditioner vara räddarna i nöden. Detta violetta paret neutraliserar varma och gula toner och lämnar håret med en vacker, kall blond färg.

Ett bra tips är att låta duon verka ett par minuter innan du sköljer ur dem. Då får pigmenten tid att verka i håret.

När rekommenderar vi att använda Blonde Life Shampoo och Conditioner eller Blonde Life Violet Shampoo och Conditioner?

Blonde Life Violet

DSCF5384 200331 074227
Dscf8110 200331 074110 Eberhard grossgasteiger Nvesr Dbsr L4 unsplash


Fräsch blond hårfärg

Har din blonda hårfärg blivit matt och fått varma och gula toner? Då kan Blonde Life Brightening Shampoo och Blonde Life Brightening Conditioner vara räddningen. Denna duo gör den blonda hårfärgen klar, ren och glansfull genom att ta bort klor och spår av mineraler samtidigt som duon motverkar att hårfärgen får varma och gula toner.

Detta är en oslagbar räddning för blont hår. Du kommer uppleva en vacker, glansfull och fräsch blond färg redan efter en användning.

När rekommenderar vi att använda Blonde Life Shampoo och Conditioner eller Blonde Life Violet Shampoo och Conditioner?

Blonde Life

IMG 7449
Dscf7943 200331 074602 Kent pilcher 87 MIF4vq H Wg unsplash


Sprayen som räddar utväxten

Om du söker en perfekt spray för att dämpa din utväxt finns Tint Shot Root Concealer i färgerna blond, ljusbrun, mörkbrun och svart. Färgen varar tills nästa hårtvätt och är perfekt för att ditt hår ska se snyggt ut tills nästa färgbehandling hos din frisör.

Tint Shot Root Concealer

IMG 0764
Joshua rawson harris Aq Y6268y L3o unsplash Jenny marvin 3 N d Zucfegg unsplash