Pride

Love is Love och vi firar in kärleksmånaden alla regnbågens färger! Vi absolut älskar dem alla. Med våra hårfärger kan du tryggt skapa hårfärger i alla nyanser. Vi erbjuder allt från hälsosamma färger, trygga blekningar, glansiga glossers, effektiva toner och direktverkande färger i alla möjliga nyanser. Det är endast din kreativitet och hårets kvalitet som bestämmer slutresultatet. Med det sagt, erbjuder vi världens bästa inpackningar och hårfärger med en teknologi som återuppbygger håret under verkningstiden. Allt detta säkrar ett friskt och glansfullt färgresultat.

Blond Life

3126 A2 AC CAF1 4717 BAEF FA00 D20852 B4
Blonde Ambition Social post powder Bild5

Hår: Överst @so.mayazihair nederst: @hairbyfridaholm

Om du önskar färgrecept på denna vackra blonda färg hittar du det här: Bright Blond

Till alla som önskar sig ett blont hår i den perfekta nyansen har vi ett fint urval av bra uppljusningsprodukter. Allt från blått och vitt blekpulver, krämblekning, effektiva toners, glansfulla glossers och härliga ljusfärger.

Läs om våra bästsäljande Blonde Life produkter.

I LumiShine erbjuder vi en flytande intensivtoning, LumiShine Demi Liquids, som är enkel och effektiv att använda och fördela för att uppnå den perfekta nyansen efter en toning. För en effektiv toning på endast fem minuter är Blonde Life Quick Toner ditt perfekta val.

Clem onojeghuo Qo J1powd WMU unsplash Blondt hår joico 3 Shingi rice xagn V Gv WB98 unsplash Rosegold hair

Crazy Colors

Vi erbjuder även en färgserie med direktverkande pigment, nämligen Color Intensity. Här hittar du hela regnbågens färger – allt från härliga pasteller till intensiva, klara nyanser.
Med denna serie är det endast din kreativitet, kunskap och hårets kvalitet som sätter begränsningarna.

Om du önskar recept på denna läckra rosa persikofärgen hittar du den här: Rose Gold

Color Love

Regnbuefarget hår joico 2
Joico Intensity group Vansbro

En ren palett med de vackraste hårfärgerna

I Vero K-PAK Color erbjuder vi en ren palett med färger som gör att du kan skräddarsy precis den hårfärgen du önskar för dig och din kund.
I denna unika serie finns det både permanenta färger, anti-age färger, ljusfärger och Chrome Demi-Permanenta färger. Gemensamt för alla är att de har en helt unik teknologi som återuppbygger håret under verkningstiden. Detta resulterar i ett glansigt och vackert färgresultat.

Denna färgserie är perfekt för dig som tycker om att arbeta kreativt med färger. De ger dig helt enkelt en enorm konstnärlig frihet att skapa precis det som du önskar.

Färgrecept hittar du här: Rainbow Love

Tyler nix sitjg Gs VI As unsplash
Brian kyed P7 EF Js577 Xg unsplash 04 DDD19 C 61 C7 4 AE9 A5 B8 675262226 A44

Färgrecept på denna härliga färg hittar du här: Caramel Popcorn

Färdigformulerade hårfärger

LumiShine är vår serie med färdigformulerade färger.

Seriens unika teknologi säkrar återuppbyggnad av håret under verkningstiden. Detta resulterar i ett friskt, mjukt och glansigt hår med långvarigt resultat. LumiShine består av permanenta hårfärger, flytande minicolor och demi-permanenta hårfärger som täcker utan att behöva förpigmentera det.

Get Glossy!

DSC 3848
Lumishine grunnkurs IMG 6501

Ta en titt på färgrecepten till dessa snygga färger här: A hint of Pink och Shiny Hazelnut

Anti-age hårfärger

Precis som det finns anti-age för huden, erbjuder vi också anti-age hårfärg. På samma sätt som huden kommer den naturliga åldringsprosessen sätta sina spår på håret. Håret kommer ändra sig över tid och bli sprött, grovt och grått. Dessutom kommer det att mista sin spänst och få ett matt utseende. Med våra anti-age färgserier kommer denna process vändas och håret får tillbaka sin ungdomliga glöd det en gång hade. Håret kommer helt enkelt upplevas friskare och starkare med en fantastisk glans.

Joico models 8
Lumishine Youth Lock 6 NNG Ed robertson C8 Lo Wx Iq T Ss unsplash

Hår av: @ijandaviesemrusjoico


Ta vara på ditt hår med bra hemmaprodukter

När du har kostat på dig en exklusiv hårfärg är det viktigt att tvätta håret med rätt produkter för att bevara färgen så länge som möjligt. Precis som du tvättar din cashmeretröja försiktigt med speciellt tvättmedel gäller det samma för din hårfärg.

Om du funderar på vilken serie som passar bäst för ditt hår och din hårfärg, fråga din Joico-frisör som hjälper dig att hitta din perfekta match.

Du kan även få tips i vår Shampoo & Conditioner guide!

Blonde Ambition Social post all 4 FA365 FF 3 CE2 429 F 9663 B08179 B81 F33 KPAK CT GROUP 3 DSCF5290

Kolla in färgreceptet på denna glansfulla bruna färgen här: Shaggy

Vi är nummer 1 på inpackningar!

Det är inte utan anledning som vi vunnit prestigefulla priser flera år i rad för bästa inpackning. Vår unika teknologi är patenterad och försäkrar att håret återuppbyggs med hårets egna byggstenar. Det finns nämligen inget bättre sätt att återuppbygga ett hår än med hårets egna byggstenar.

I salong erbjuder vi två helt unika salongsbehandlingar som vårdar håret inifrån och ut.

Defy Damage säkrar ett friskt hår på endast 1 minut! Håret skyddas mot skador samtidigt som du får en bättre och jämnare pigmentering och ett ökat och jämnare lyft vid blekning. Den återuppbygger hårbindningarna, reparerar och gör håret starkt och friskt.

K-PAK Hair Repair System är vår guldbehandling som förvandlar ett kemiskt behandlat hår till friskt och vackert. Systemet kan liknas vid blodtransfusion då det återuppbygger håret med hårets egna byggstenar. Det finns nämligen inget bättre sätt att reparera ett skadat hår än med aminosyrorna som finns naturligt i hårets uppbyggnad.

Etter bilde platina
Kpak hair repair Defy damage pro

Denna fräscha money piecen hittar du färgrecept på här: Scandinavian Blondie

Flytande keratinprotein

Visste du att hårets naturliga uppbyggnad består av 85% keratin?

Vi erbjuder K-PAK H.K.P som är så gott som flytande hår på flaska.

Det bästa sättet att reparera ett skadat hår på är att tillföra den exakta sammansättningen som håret naturligt består av, detta gör du genom att applicera H.K.P. Detta är ett fantastiskt hjälpmedel för att uppnå den perfekta hårfärgen, även på ett skadat hår.


Love is in the (h)air!
Fira Pride Month med skratt, kärlek och härliga färger. Lek med färgerna och skapa de vackraste färgresultaten.

Love is love.